Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Oppisopimus on työssäkäyvälle sopiva tapa opiskella ammatti tai vaihtaa alaa, saada todistus omasta osaamisesta ja hankkia lisäkoulutusta siirryttäessä uusiin työtehtäviin.

Koulutukseen sisältyy oppimista omalla työpaikallasi sekä opiskelua verkossa ja koulutuspäivillä. Oppisopimuskoulutusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka ja työaikasi on oltava vähintään 25 tuntia viikossa. Myös yrittäjänä toimivalle voidaan tehdä oppisopimus.

Neuvon tarvittaessa koulutukseen soveltuvasta työpaikasta. Kysy lisää [email protected]

 

Milloin oppisopimus kannattaa:

  • Kun koulutat henkilöstöä uusiin tai muuttuviin työtehtäviin
  • Kun haluat kehittää ammattitaitoa tai osaamista
  • Haluat rekrytoida työntekijän, jolle tarvitaan lisää osaamista
  • Kun työntekijältä puuttuu koulutus
  • Yrittäjä haluaa kehittää omaa osaamistaan ja samalla liiketoimintaansa

 

Tiesitkö, että saat tuet työnantajana?

Yritykselle oppisopimus on taloudellinen tapa kasvattaa henkilöstön osaamista. Pääsääntöisesti koulutukset ovat maksuttomia ja työnantaja sitoutuu maksamaan opiskelijalle alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä tarjoamaan työtä vähintään 25 h / viikko. Työnantajan on kuitenkin mahdollista saada taloudellista tukea oppisopimusopiskelijan ohjauksesta sekä palkkauksesta johtuviin kuluihin.

TE-toimisto voi myöntää oppisopimukseen palkkatukea, kun työttömänä oleva henkilö työllisestään. Opiskelijan kotikunta voi myös myöntää yritykselle ns. kuntalisää oppisopimuksen yhteydessä. Avustamme kaikissa oppisopimukseen liittyvissä asioissa ja autamme mielellämme erilaisten ratkaisujen löytämisessä!

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Potrettikuva naisesta.

Leila Arponen

TYRSKY-hankkeen projektiasiantuntija, työelämäkoordinaattori

 

Uutiskirje