Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Saavutettavuus

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee https://ahlmanedu.fi -verkkosivustoa ja on laadittu 21.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Laissa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Sivusto https://ahlmanedu.fi on julkaistu 8/2019.

 

Saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset osittain. Vaatimusten noudattamatta jättämiset ja havaitut puutteet mainitaan alempana.

 

Ei-saavutettava sisältö

Ahlmanin verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf, docx), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja ovat osa ennen 23.9.2018 julkaistuista tiedostoista, joita ei tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi. Lisäksi sivustolla on ei-saavutettavia video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020.

Sivusto sisältää linkkejä sekä videoupotuksia, joita ei ole tekstitetty. Tällaisia videoita ovat esimerkiksi esittelyvideot Ahlmanin virallisella Youtube -kanavalla. 23.9.2020 jälkeen julkistettuihin videoihin lisätään tekstitykset.

Tarkastelemme sivustoa jatkuvasti. Mikäli huomaat puutteita saavutettavuudessa, voit ilmoittaa siitä markkinointi@ahlman.fi

 

Korjausehdotukset, palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille sähköpostitse markkinointi@ahlman.fi. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta Ahlmanin sivuston ylläpitäjille: markkinointi@ahlman.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastoon. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi (avautuu uuteen välilehteen)

saavutettavuus@avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000

 

Uutiskirje