Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Vegeä ammattilaisille

0,00 

’Vegeä ammattilaisille’ -päivä on raikas kokonaisuus kaikille ruuan ja ruokapalvelun ammattilaisille.

5 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 2 3
Päivää
1 0
Tuntia
3 3
Minuuttia
0 6
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 3106 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

22.5.2024

’Vegeä ammattilaisille’ -päivä on raikas kokonaisuus kaikille ruuan ja ruokapalvelun ammattilaisille. Ravintoloissa, kahviloissa sekä ammattikeittiöiden suuremmissa yksiköissä tarvitaan yhä enemmän osaamista mm. kasvis-, vegaani- ja sekasyöjätarjontaan, monipuolisesti ja uusiakin tuotteita hyödyntäen.

Aiheita lähestytään monista eri näkökulmista! Unohtamatta raaka-ainesesonkeja, hiilijalanjälkeä sekä yritystoiminnan kannattavuutta, silloin kun kasvisruoka näkyy myytävinä tuotteina valikoimassa.

 

Kouluttajana reseptisuunnittelija, Suomen Nuori Kokki 2018 Emmiina Lehtonen.

 

ENNAKKOKYSYMYKSET
Vastaa ilmoittautumisen yhteydessä ennakkokysymyksiin. Ne ovat pohdintatehtäviä, joiden vastaukset lähetetään etukäteen kouluttajalle ja niitä tullaan hyödyntämään nimettömänä materiaalina koulutuksen yhteydessä.
 

 

KOHDERYHMÄ
Tämä on inspiroiva päivä alan ammattilaisille ja sopii niin keittiön kuin salipuolen osaajille; nostetaan yhdessä tiedon ja osaamisen tasoa vuorovaikutteisessa päivässä!

 

AIKA JA PAIKKA
22.5.2024 klo 10.00-16.00
Ravintola Anna ja Isännänkammari
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

 

Päivän aikana on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen Ravintola Kapustassa, hinta 9,50€/hlö

 

Ilmoittautuminen päättyy 20.5.2024

 

HINTA
Kurssi on osallistujalle maksuton. Kurssi on osa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittamaa Elämystaitajat-hanketta, jonka aikana järjestetään maksuttomia koulutuksia pandemiasta kärsineiden elämysalojen, kuten kulttuuri-ja tapahtuma-alan, toimijoille. Osallistujat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä, voit myös ilmoittautua varasijalle. Tutustu Jotpa- hankkeeseen lisää.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 24 tuntia ennen kurssin alkua. Peruutuksista 24 tuntia ennen kurssin alkua tai ilmoittamaton poissaolo (no-show) laskutetaan toimistomaksu 75€. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), ei peritä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Ilmoittautumisen voi peruuttaa AhlmanEdu Opiskelijapalveluihin p. 010 338 2244 (arkisin klo 9-15).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

OPETTAJAN ESITTELY
Emmiina Lehtonen on mm. Suomen Nuori Kokki 2018, Jeunes Chefs Rôtisseurs 2018 MM-kilpailun pronssimitalisti, PRO-finalisti 2019 , TAMKin Vuoden Alumni 2021. Emmiina on ehtinyt työskennellä monissa ravintola- ja catering-alan työtehtävissä ja sydän sykkii mm. kasvis- ja vege-maailmaan ja mikä tärkeintä- hyvin käytännönläheisesti! Tähän päivään on helppo hypätä mukaan, vaikka aihe ei olisi omaa vahvuusaluetta; Emmiinalta saat varmasti vinkkejä niin raaka-aineisiin kuin reseptiikkaankin.

 

LISÄTIETOA
Marika Kukkonen
marika.kukkonen@ahlman.fi
044 714 4625

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.