Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Laulunkirjoittamisen verkkokurssi

159,00 

Kurssin hinta 159 EUR.

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 7 9
Päivää
1 4
Tuntia
5 9
Minuuttia
2 0
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 1094 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tervetuloa kirjoittamaan lauluja! Laulunkirjoituskurssilla keskitytään laulunkirjoittamisen neljään osa-alueeseen: laulutekstiin, melodiaan, harmoniaan ja sovittamiseen. Kurssi on käytännönläheinen kokonaisuus, jossa opiskelijat tutustuvat laulunkirjoittamisen perusteisiin sekä itseensä laulunkirjoittajana. Tavoitteena on, että kurssilaiset pääsevät tutustumaan erilaisiin käytännön työkaluihin ja täten rikastuttavat omaa laulunkirjoittajan sanavarastoaan. Opiskelija voi tutkia kurssilla omia rajojaan, mutta myös tulla tietoisemmaksi omista vahvuusalueistaan. Omia lauluja on mahdollista jakaa opettajan lisäksi myös muille kurssilaisille.

Kurssin laajuus on 50 tuntia ja suoritusajankohta on vapaa. Kurssin suositeltu suoritusaika on 3-4 viikkoa per luentokokonaisuus (kurssin kokonaiskesto 4-6 kuukautta).

Kurssin opettajana toimii laulunkirjoittaja ja musiikkipedagogi Noora Salmi.

Maksutapahtuman jälkeen saat verkkokurssin tunnukset sähköpostitse 1-3 arkipäivän kuluessa. Verkkokurssin tunnus on voimassa 8 kuukautta.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Verkkokurssin Moodle-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei ole eikä kurssimaksua palauteta. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.