Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Runoja! Runoja! Runoja! – Daniil Kozlov (Susinukke Kosola)

75,00 

Kurssin hinta 270 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

10 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 7 3
Päivää
0 8
Tuntia
2 0
Minuuttia
2 4
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2745 Osastot: , ,

Kuvaus

26.6.2023-29.6.2023

Oletko kenties aina tuntenut vetoa tiivistä ajattelua ja kaunista säettä kohtaan? Rakastat kirjoittamista, mutta lauseesi ovat alkaneet pikkuhiljaa maistua puulta? Sanat kuplivat sinussa, mutta et tiedä mitä tehdä niillä. Siinä tapauksessa tämä kurssi on sinulle.

Tutustu kirjallisen kentän moniottelija Daniil Kozlovin (Susinukke Kosola) johdolla lyriikan saloihin viikon mittaisella intensiivikurssilla. Kurssi sopii kaikille runoudesta kiinnostuneille tasosta riippumatta.

 

KOHDERYHMÄ
Runoudesta, kielestä ja kirjoittamisesta kiinnostuneet.

 

AIKA JA PAIKKA
26.-29.6.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 12-16 (lounas klo 11 alkaen)
– täydet kurssipäivät klo 9.30-16
– päätöspäivä klo 9.30-16

Ilmoittautuminen päättyy 4.6.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 270 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 470/485 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Lopun kurssimaksun voit maksaa paikan päällä myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Daniil Kozlov, taiteilijanimeltään Susinukke Kosola, on palkittu turkulainen kirja-alan sekatyöläinen, kirjoittaja ja sanataideohjaaja. Häneltä on julkaistu kolme teosta ja hän on toiminut muun muassa kustantajana ja lyriikan opettajana Turun yliopistossa sekä Ahlmanin kirjoittajalinjalla. Susinukke Kosolan Turkoosi vyöhyke on Nihil Interitin vuoden 2021 runoteoskisan voittaja.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.