Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Esport Test Toolkit – kilpapelaajan testityökalu on kehitetty Ahlmanilla!

Henkilö pitää salkkua kädessään violettia taustaa vasten.

 

Esport Test Toolkit (ETT) on kilpapelaajan testityökalu. Testityökalu sisältää kymmenen erilaista ohjelmistotestiä, jotka soveltuvat kilpapelaajan kehityksen seurantaan. Testityökalulla voidaan mitata pelaajan audiovisuaalista reaktiokykyä, muistia sekä kognitiivisia ominaisuuksia.

 

Projekti sai alkunsa keväällä 2019, kun huomattiin, että kilpapelaajille tarkoitettujen testityökalujen saatavuus oli markkinoiden koosta riippumatta suhteellisen heikkoa. Monet markkinoilla olevat työkalut eivät palvelleet kaikkien kilpapelaajien tarpeita ja monien työkalujen käyttökokemuksissa oli selvästi kehitettävää. Yksi keskeinen puute oli myös ohjelmistojen ja testien hajanaisuus, eli monia testejä yhdistävää testikokonaisuutta ei ollut saatavilla.

 

Esport Test Toolkit on kehitetty Ahlmanin Esport -valmentajan Niklas Hirvelän ja visuaalisen pelisuunnittelun opettajan Antti Leinosen toimesta. Testityökalu halutaan tarjota kaikille kilpapelaajille ja alan toimijoille ilmaiseksi. Ensimmäinen versio julkaistaan Steam-jakelualustalle tulevien viikkojen aikana.