Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Koulutus toteutetaan etänä Microsoft Teams -ohjelman avulla, joka sisältää webinaareja, itsenäisiä tehtäviä, verkostoitumista sekä työelämässä oppimista.

Koulutus on maksuton, mikäli suoritat tutkinnon osan.

Seuraava koulutus alkaa 7.11.2022 ja kestää noin 5 kuukautta.

Opinnot voi suorittaa matkailualan yrityksessä koulutussopimuksella, oppisopimuksella tai yrittäjänä yrittäjän oppisopimuksella. Opiskelijalla tulee olla ennen koulutusta tiedossa yritys tai organisaatio (oma tai ulkopuolinen), johon suorittaa tutkinnonosan.

Koulutus ja oppisopimuksessa opiskelijalla toisena ohjaajana toimii työelämän edustaja omalta työpaikalta. Yrittäjän apuna toimii alan mentori. Opiskelija osoittaa osaamisensa näytöllä.

Kehitä matkailualan yrityksen markkinointia opiskelemalla matkailupalveluiden markkinointiviestinnän -osatutkinto etänä!

 

Miten lähteä markkinoimaan matkailupalveluita, kuinka tuottaa markkinointimateriaalia ja mitä ovat matkailualan markkinoinnin kanavat ja mitä kanavia valitset? Miten markkinointia suunnitellaan?  Koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti matkailumarkkinoinnin sekä somen perusteita, harjoitellaan markkinointimateriaalin ja -strategian tekemistä sekä kuullaan eri työelämän edustajia ja verkostoidutaan muiden osallistujien kanssa! Koulutuksen aikana tutuksi tulevat myös erilaiset digitaaliset markkinoinnin kanavat sekä matkailumarkkinoinnin monipuoliset mahdollisuudet!

Matkailupalveluiden markkinointiviestinnässä opinnoissa suunnittelet ja toteutat markkinointiviestintää matkailualan yritykselle.

Koulutus on suunnattu matkailualalla työskenteleville, yrittäjille tai yrittäjyyttä aloitteleville, joilla on perustietojen verran joko kokemusta tai koulutusta matkailualalta.

Koulutus on maksuton mikäli suoritat tutkinnon osan.  Jos osatutkintoa ei halua suorittaa, on koulutuksen hinta 165 €.

Matkalaukki, puhelin, aurinkolasit ja muita matkatarvikkeita.

Workshopit ja webinaarit:

 • Markkinoinnin perusteet
 • Markkinointistrategia ja -suunnitelma
 • Teemaluento työelämän edustajilta
 • Valokuvat ja Canva
 • Videot
 • Sosiaalisen median perusteet
 • Hakukoneoptimoinnin perusteet ja analytiikkaa

Tutkinnon osan suorittanut osaa:

• suunnitella markkinointiviestinnän toimenpiteitä erilaisille asiakasryhmille
• osallistua yrityksen, toimipaikan tai organisaation markkinointiviestinnän toimenpiteiden toteuttamiseen
• seurata markkinointiviestinnän toimenpiteiden onnistumista
• tehdä johtopäätöksiä ja kehittämisehdotuksia.

 1. Täytä hakemus Hae nyt -linkistä.
 2. Valitse alasvetovalikosta haluamasi tutkinto, johon haluat hakeutua.
 3. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja vastaa kysymyksiin kattavasti. Lomakkeeseen on mahdollista tutustua etukäteen, mutta sitä ei voi tallentaa keskeneräisenä.
 4. Liitä hakemukseen kuvallinen CV, työ- ja tutkintotodistukset pdf-tiedostona. Kerro CV:ssä miksi haet Ahlmanille tähän koulutukseen. Skannaa, nimeä ja tallenna tarvittavat liitteet itsellesi ennen kuin aloitat hakulomakkeen täyttämistä. Nimeä liitteet selkeästi esim. tutkintotodistus, Oppilaitos.

Dokumenttien skannaukseen pdf-tiedostoksi löytyy erilaisia sovelluksia Google Play-kaupasta tai Appstoresta.

Kun hakemuksesi on käsitelty, saat tiedon hakeutumisesi tilanteesta; kutsun haun seuraavaan vaiheeseen tai tiedon valinnasta tai tiedon ettet tullut valituksi. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikki hakijoihin lisäohjein.

 

Opinnot voi suorittaa matkailualan yrityksessä koulutussopimuksella, oppisopimuksella tai yrittäjänä yrittäjän oppisopimuksella. Opiskelijalla tulee olla ennen koulutusta tiedossa yritys tai organisaatio (oma tai ulkopuolinen), johon suorittaa tutkinnonosan. Koulutus ja oppisopimuksessa opiskelijalla toisena ohjaajana toimii työelämän edustaja omalta työpaikalta. Yrittäjän apuna toimii alan mentori. Opiskelija osoittaa osaamisensa näytöllä.

Lisätietoja opintotoimisto@ahlman.fi

Kysy lisää:

Opiskelija- ja hakijapalvelut

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

 

Uutiskirje