Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Varausehdot

 

YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT AHLMANIN KARTANOLLA

1.  SOVELTAMISALA JA ERITYISEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden yksittäisiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu eikä varattavan hintatuotteen ehdoissa muuta mainita.
Näitä ehtoja sovelletaan myös majoitusvarauksiin, jotka tehdään verkkokaupan kautta. Ahlmanin Kartanolla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseen liittyvien oheispalvelujen vuoksi.

2. VARAUS JA VAHVISTUS
Varaukset tehdään verkkokaupassamme, jossa huone maksetaan varauksen yhteydessä. Varauksen ja maksun tehtyänne, saatte sähköpostitse varausvahvistuksen, johon on kirjattu maksamanne summa ja varausnumero. Varausvahvistuksesta löytyy myös koodi, jolla saatte avainpostilaatikosta huoneenne avaimen.

Varaus voidaan tehdä myös myyntipalvelumme kautta, jolloin maksu majoituksesta suoritetaan saapuessanne Tilapuotiin. Varauksen tehdessänne saatte sähköpostiin varausvahvistuksen, jossa maksutapana lukee Tilapuoti. Tällöin majoittumaan täytyy saapua ennen klo 18.00, jotta saatte avaimenne noudettua. Jos ette ehdi majoittumaan klo 18.00 mennessä, soittakaa Tilapuodin numeroon (050 995 0096). Kun joudumme laskuttaman huonehinnan, perimme laskutuslisän (75€).

3. HOTELLIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Ahlmanin Kartanolla voi olla tästä poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja, näistä tiedotamme erikseen. Majoituksesi on maksettu etukäteen verkkokaupassamme varauksenne yhteydessä.

Teille lähetetyssä varausvahvistuksessa tuli mukana koodi, jolla saatte huoneenne avaimen Ahlmanin Kartanorakennuksen pääoven oikealta puolelta avainpostilaatikosta. Pyydämme olemaan tarkkana avainta noutaessa, että otatte oikean avaimen. Jos olette tehneet varauksenne puhelimitse myyntipalvelumme kautta, avaimenne on noudettavissa Tilapuodistamme, johon suoritetaan maksu avainta noutaessa. Tilapuoti (puh. 050 995 0096) on avoinna arkisin klo 18.00 saakka, täten majoittumaan täytyy saapua ennen sulkemisaikaa.

Kun lähdette lähtöpäivänänne, voitte jättää huoneavaimenne huoneeseenne tai Ahlmanin Kartanorakennuksen ala-aulassa olevaan valkoiseen postilaatikkoon.

4. VARAUSTAKUU
Kun olette tehneet varauksen verkkokaupan kautta ja samalla maksaneet huoneenne, voitte saapua majoittumaan vapaasti klo 15.00 jälkeen tulopäivänä. Varauksenne on voimassa myös saapuessanne klo 18.00 jälkeen. Jos olette varanneet huoneenne myyntipalvelumme kautta, täytyy teidän saapua klo 18.00 mennessä, jotta saatte avaimenne ja maksettua huoneenne ja pääsette majoittumaan.

5. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Maksettuja varauksia ei voi muuttaa eikä peruuttaa verkkopalvelun kautta. Tarvittaessa ottakaa yhteys myyntipalveluumme.

Sinulla on oikeus peruuttaa varaus kustannuksitta ja saada varausmaksu takaisin, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Läheisenä pidetään avio- tai avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, isovanhempaa tai matkakumppania, jonka kanssa majoitus on sovittu samaan huoneeseen. Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjan kuten esimerkiksi lääkärintodistuksen. Ahlmanin Kartanolla on kuitenkin oikeus vähentää palautettavasta määrästä toimistokulut (100 €).

6. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA
Jos lähdette pois ennen sovittua lähtöpäivää, on teidän ilmoitettava lähdöstänne myyntipalveluun viimeistään klo 15.00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, teidän on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

7. MAKSUT
Verkkokaupassamme maksu tapahtuu verkkopankin kautta. Tilapuotiin maksaessa käy tavallisimmat maksukortit. Tilapuoti ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja.

Maksettuja varauksia ei voi muuttaa eikä peruuttaa verkkopalvelun kautta. Tarvittaessa ottakaa yhteys myyntipalveluumme.

8. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ

Ahlmanin Kartanolla majoittuessa noudatamme hyviä tapoja ja Ahlmanin koulun Säätiön järjestyssääntöjä (linkki sääntöihin). Jos rikotte näitä sääntöjä, voidaan teidät välittömästi poistaa Ahlmanin Kartanolta. Ahlmanin Kartanon hiljaisuus on klo 00.00–06.00.

9. AHLMANIN KARTANON VASTUU OMAISUUDESTASI
Ahlmanin Kartanolla ei ole säilytyslokeroita. Emme ota säilöön arvotavaroita.
Vastaat itse omista matkatavaroistasi. Ahlmanin Kartano ei vastaa huoneessa olevasta omaisuudesta. Ahlmanin Kartano ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

10. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA
Ahlmanin Kartano on savuton ja tupakointi alueellamme on kielletty. Asiakkaana vastaatte tahallanne tai huolimattomuudellanne aiheuttamistanne vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka te tai teidän vieraanne tai lemmikkieläimenne aiheuttavat huoneelle tai Ahlmanin Kartanon muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä Ahlmanin Kartanon muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.
Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan. Pelastusviranomaisille menneet turhat hälytykset veloitetaan asiakkaalta (800€). Huomioittehan, että palovaroittimemme ovat äärimmäisen herkkiä, joten kaikenlainen tulenteko on Ahlmanin Kartanolla ja sen majoitustiloissa kielletty.

11. YHTEYDENOTOT JA OVEN AVAUKSET

Ahlmanin Kartano tekee yhteistyötä Tampereen vartioinnin kanssa. Tilojemme ollessa suljettuna, oven avaukset: asiakaspalvelu puh. +358 10 3950 100 tai hälytyskeskus puh. +358 10 3950 101. Oven avausmaksu ilta- ja viikonloppuaikaan 45€/kerta (käteismaksu).

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Seuraamme Hallituksen linjauksia koronaepidempian suhteen.

 

 

Uutiskirje