Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Yhteistyö Lapland Hotelsin kanssa starttasi

Kuvassa vasemmalta istumassa opiskelijat Miila Manninen, Lassi Lemmetyinen, Salla Varjus, Halil Kara sekä seisomassa ravintolapäällikkö Jaana Miilumäki ja vastuuvalmentaja Tuuli Lähteinen.

 

AhlmanEdun tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat Lapland Hotels Oy sekä StaffPoint Oy ja olikin ilo päästä tutustumaan ensimmäistä kertaa uuteen ja upeaan Lapland Hotels Arenaan.

Tämän yhteistyön tavoitteena on työllistää opiskelijoita monipuolisiin työtehtäviin ravintola-alalle. Maaliskuussa startattiin pilotti, jossa opiskelijat aloittivat opintonsa orientointijaksolla AhlmanEdussa ja tämän jälkeen he lähtivät kerryttämään osaamistaan uusiin ja monipuolisiin ympäristöihin Lapland Hotels Arenaan.

Opiskelijoilla on lisäksi hieno mahdollisuus työllistyä kesäksi oppisopimuksella. Lapland Hotelsilla opiskelijat pääsevät hankkimaan osaamista muun muassa ruoka-, juoma- ja tarjoilualan työtehtävissä.

Nokia Arena on tällä hetkellä Tampereen keskustan vetovoimaisin paikka sen sijainnin ja näkyvyydenkin ansiosta. Siksi kaikissa työtehtävissä korostuu myös asiakaspalvelu.

”Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä”, kertoo Lapland Hotels Oy:n ravintolapäällikkö Jaana Miilumäki. Tähän voimme myös yhtyä AhlmanEdusta.

Yhteistyössä mukana TYRSKY- työelämän rajapinta koulutuksen kehittämisen ytimessä hanke, työelämäkoordinaattori Leila Arponen

 

Tutustu ravintola-alan opintotarjontaamme lisää täällä ja hae mukaan!