Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Tervetuloa AhlmanEduun!

 

AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja –valmennusta, lähiruokaa sekä kokous– ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Visiomme mukaisesti tavoitteenamme on rakentaa luovuuden, rohkeuden, taidon ja yrittäjyyden osaamispuisto.

 

Valmennamme ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita, pelikehittäjiä, kuvataiteilijoita, kirjoittajia ja puutarhojen rakentajia. Tarjoamme myös Suomen tasokkaimman Esport valmentautumislinjan.

 

Meillä opitaan tekemällä ja tekemiselle on rakennettu toimivat ympäristöt, joissa päivittäin kohdataan ihan oikeita asiakkaita todellisissa asiakaspalvelutilanteissa. Tuotamme elämyksiä kaikille aisteille – makuja, musiikkia, mielikuvia, silmäniloa, tunteita ja tunnelmaa.

AhlmanEdussa asustaa 41 suomenkarjan geenipankkilehmää, joiden maidosta Tilameijerimme jalostaa huippulaatuisia juustoja, jogurtteja, piimää ja muita herkkuja. Tilameijerimme tuotteita voi ostaa lähiruokaa ja oman leipomomme tuotteita tarjoavasta Tilapuodista sekä kasvavasta ruokakauppojen joukosta.

Maatilan, meijerin ja oman leipomomme tuotteista voi nauttia myös Suomen parasta kouluruokaa tarjoavassa ravintola Kapustassa sekä ruokaelämyksiä tuottavassa Ravintola Annassa. Kokous-, juhla- ja majoituspalveluita tarjoava Ahlmanin Kartano tunnetaan upeista puitteista, erinomaisesta ruuasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta.

AhlmanEdu on myös omilla vahvuusalueillaan valtakunnallisesti tunnettu ruokaketjun ja maaseudun yritystoiminnan kehittäjä. Hankesalkussamme on mm. lähiruokaa, pienten elintarviketuottajien kilpailukykyä, suomenkarjan tuotteistamista ja -tuotannon kehittämistä sekä Pirkamaan maaseutualueiden matkailua edistäviä hankkeita.

AhlmanEdun toiminnasta vastaa Ahlmanin koulun Säätiö, jonka ylintä päätösvaltaa käyttää kuusijäseninen hallitus. Säätiön hallituksen roolina on toimia organisaation toiminnallisten edellytysten ylläpitäjänä ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääjänä. Hallituksen tehtävänä on myös varmistaa toiminnan taloudellisten ja toiminnallisten edellytysten riittävyys sekä ajanmukaisuus. Lisäksi hallituksen vastuulla on strateginen ohjaus sekä erinomaisuuteen tähtäävän toiminnan varmistaminen.

Historia

Historia -sivua rakennetaan parhaillaan. Julkaisemme mielenkiintoisen tarinan historiasta tammikuun 2022 aikana.
Lehmät jonossa pellolla.

Suomenkarja ja maatila

Geneettisesti arvokas Ahlmanin suomenkarja tuo elävän maaseudun kaupunkiin laiduntamalla tiiviin asuinalueen tuntumassa vain viisi kilometriä Tampereen keskustasta.

 

Uutiskirje