Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Tervetuloa AhlmanEduun!

 

AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja –valmennusta sekä lähiruokaa  maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Visiomme mukaisesti tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä.

 

Valmennamme ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun ja elämysten moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita, pelinkehittäjiä, kuvataiteilijoita, kirjoittajia ja puutarhojen rakentajia. Tarjoamme myös Suomen tasokkaimman Esport valmentautumislinjan. Peruskoulun päättäville oppivelvollisille on tarjolla Kansanopistovuosi, jossa voi pohtia lukuvuoden ajan omaa jatko-opintopolkua kirjoittamisen tai esportin parissa.

 

Meillä opitaan tekemällä ja tekemiselle on rakennettu toimivat ympäristöt, joissa päivittäin kohdataan ihan oikeita asiakkaita todellisissa asiakaspalvelutilanteissa. Tuotamme elämyksiä kaikille aisteille – makuja, musiikkia, mielikuvia, silmäniloa, tunteita ja tunnelmaa.

AhlmanEdussa asustaa geneettisesti arvokasta suomenkarjaa. Tällä hetkellä meillä on 41 lypsävää, joissa on yksi pohjoissuomenkarjan lehmä, loput ovat länsisuomenkarjaa. Lisäksi navetassa on nuorkarjaa reilut 40 yksilöä vuodenajasta riippuen.

Maatilan ja oman leipomomme tuotteista voi nauttia myös Suomen parasta kouluruokaa tarjoavassa ravintola Kapustassa sekä satunnaisesti opiskelijoiden voimin ruokaelämyksiä tuottavassa Ravintola Annassa. Kokous-, juhla- ja majoituspalveluita tarjoava Ahlmanin Kartano tunnetaan upeista puitteista, erinomaisesta ruuasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta.

AhlmanEdu on myös omilla vahvuusalueillaan valtakunnallisesti tunnettu ruokaketjun ja maaseudun yritystoiminnan kehittäjä. Hankesalkussamme on mm. lähiruokaa, pienten elintarviketuottajien kilpailukykyä, suomenkarjan tuotteistamista ja -tuotannon kehittämistä sekä Pirkamaan maaseutualueiden matkailua edistäviä hankkeita.

AhlmanEdun toiminnasta vastaa Ahlmanin koulun Säätiö, jonka ylintä päätösvaltaa käyttää kuusijäseninen hallitus. Säätiön hallituksen roolina on toimia organisaation toiminnallisten edellytysten ylläpitäjänä ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääjänä. Hallituksen tehtävänä on myös varmistaa toiminnan taloudellisten ja toiminnallisten edellytysten riittävyys sekä ajanmukaisuus. Lisäksi hallituksen vastuulla on strateginen ohjaus sekä erinomaisuuteen tähtäävän toiminnan varmistaminen.

 

Uutiskirje