Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ammatillisissa perustutkinnoissa osoitetaan ammatilliset valmiudet alan eri tehtäviin.

 

Ammatillisen perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Tutkinnon suoritusaika vaihtelee muun muassa aiempien opintojen ja työkokemuksen mukaan.

Perustutkinnon suorittaminen on opiskelijalle maksutonta ja opiskelupäiviin kuuluu ilmainen lounas. Opintomaksuja tulee oppikirjoista, opintoretkistä, työvaatteista ja -jalkineista sekä muista opiskelumateriaaleista. Opiskele AhlmanEdussa ammatillinen perustutkinto esimerkiksi matkailu-, ravintola-, maatalous-, luonto– tai puutarha-alalla!

 

Voit hakea suoraan oppilaitokseen jatkuvan haun kautta, mikäli olet täyttänyt 18 vuotta. Opiskelijavalintaan vaikuttaa valintaperusteet. Valintaperusteet näkyvät tarkemmin koulutussivuilla.

 

Hakijalle, jolla on työkokemusta tai muuta osaamista ammattialalta, suunnitellaan joustava yksilöllinen opintopolku. Aloitusmahdollisuudet vaihtelevat tutkinnoittain. Voit opiskella meillä myös oppisopimuksella. Lisätietoja antaa: hakijapalvelut@ahlman.fi

Kysyttävää perustutkinnoista? Kysy meiltä!

Opiskelija- ja hakijapalvelut

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

 

Uutiskirje