Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Laitumellelasku opiskelijan silmin

AhlmanEdun laitumellelasku -tapahtuma on monien suosiossa. Tapahtuman ideana on tulla katsomaan, kun AhlmanEdun lehmät pääsevät talven jälkeen taas laitumille. Paikan päällä on monenlaisia myyntikojuja sekä myös kahvia ja munkkeja ostettavissa. Tapahtuma järjestettiin lauantaina 20.5.2023 ja väkeä oli todella runsaasti. Kaikkialla huokui mukava ja pirteä tunnelma, sekä hymyjä näkyi joka puolella. Haastattelin muutamaa henkilöä tapahtuma paikalla.

– Todella upea tapahtuma jälleen ja paljon kaikkea erilaista. Tämä tapahtuma on varmasti monelle se mistä tietää AhlmanEdun mutta ainakin tämmönen vanhempi ihminen muistaa myös että AhlmanEdu on ollut paljon muutakin. Ainakin emäntäkoulu oli aikoinaan, niin siitä minä ainakin tämän paikan muistan. ”Anette” (vierailija)

– Tapahtuma on ollut mahtava ja ihanaa kun ihmiset on liikkeellä. Tämä tapahtuma on varmasti monen mieleen ja tällä hetkellä varmasti AhlmanEdun tunnetuin. Toki toivon että AhlmanEdu tunnetaan paljon monipuolisemmin jatkossa. ”Helena Murtonen-Leppä” (opettaja)

Laitumellelasku pidetään joka vuosi ja siitä löytyy infoa AhlmanEdun nettisivuilta sekä some tileiltä. Tule siis ihmeessä ensi vuonna katsomaan!

Kirjoittajana media-alan opiskelija Aleksi Lahti