Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

AhlmanEdun esports-linja aloittaa yhteistyön ENCE Akatemian kanssa

Voimme ylpeänä ilmoittaa AhlmanEdun esports-linjan ja ENCE Akatemian yhteistyön alkamisesta. Tämä yhteistyö tulee mahdollistamaan uuden sukupolven pelaajille mahdollisuuden kehittyä ja saavuttaa täysimittaista uraa esports-maailmassa.

 

AhlmanEdun esports-linja tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden keskittyä esportsin treenaamiseen täysipäiväisesti bootcampin omaisessa ympäristössä osaavien valmentajien alaisuudessa. ENCE puolestaan on yksi Euroopan johtavista esports-organisaatioista ja sen akatemia on ainutlaatuinen avaus Suomessa, joka mahdollistaa nuorille pelaajille ammattimaisen toimintaympäristön.

 

Yhteistyön tavoitteena on tarjota AhlmanEdun esports -linjan opiskelijoille mahdollisuus kehittyä pelaajina yhdessä ENCE Akatemian ammattilaisten kanssa. Lisäksi opiskelijat pääsevät tutustumaan lähemmin esports-alaan ja sen mahdollisuuksiin.

 

Tämä yhteistyö on merkittävä askel eteenpäin AhlmanEdun esports -opiskeluissa ja osoitus siitä, että se on vakava ja kasvava ala, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia nuorille ja innostuneille pelaajille.

 

Olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä ja odotamme innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

 

– Niklas Hirvelä, esports-valmentaja