Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ahlman on 3.1.2022 alkaen AhlmanEdu. AhlmanEdu vahvistaa koulutusbrändiä.

 

Brändiuudistusta on valmisteltu yli vuoden verran ja samaan aikaan olemme kirkastaneet strategiaamme. Vuosi 2022 tuo muutoksia ja 3.1.2022 alkaen olemme AhlmanEdu. Uusi nimi kertoo meidän tehtävästämme paremmin; edistämme oppimista, osaamista ja vastuullisuutta yhteiskunnassa. Se tukee myös kirkastettua visiotamme; välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä. Nimiuudistus näkyy myös koulutuksen järjestäjän virallisissa tiedoissa sekä olemme hakeneet AhlmanEdu nimen aputoiminimeksi säätiön virallisen nimen ohelle.

 

Nimiuudistus tuo mukanaan myös visuaalisen uudistuksen ja muun muassa verkkosivut uudistuvat 3.1.2022. Tämän jälkeen uusi osoite on https://ahlmanedu.fi. Visuaalisessa uudistuksessa on otettu huomioon raikkaus ja modernisuus, unohtamatta saavutettavuutta ja käytettävyyttä. Visuaalinen uudistus tuo mukanaan myös uudistuksen sosiaalisen median kanaviin ja vuoden 2022 alkaen nähtäviin markkinointimateriaaleihin. Tukipalveluiden Ravintola Annan, Ahlmanin Kartanon ja Ahlmanin Tilapuodin ulkoasut sekä logot eivät muutu.

 

AhlmanEdu – välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä.