Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Välitämme turvallisuudestasi – pidetään huolta toisistamme!

Meillä AhlmanEdussa tärkeintä on opiskelijoidemme, henkilökuntamme ja vieraidemme turvallisuus. Teemme kaiken mahdollisen, jotta meillä voi opiskella, työskennellä ja vierailla turvallisesti. Johtomme seuraa valtakunnallisia ohjeistuksia (Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) ja tarkistaa omaa ohjeistustaan näiden pohjalta aina tarvittaessa.

Toivomme kaikkien huolehtivan hyvästä käsihygieniasta ja olemme varustaneet tilamme myös käsideseillä, mikäli pesu ei ole mahdollista. Siivoustoimintoja ja hygieniakäytäntöjä on tehostettu ja noudatamme kaikki ohjeita. Henkilökuntamme tehtävänä on neuvoa ja opastaa asiakkaita sekä opiskelijoita ohjeistuksien noudattamisessa.

Seuraavassa on kerrottu tekemistämme toimenpiteistä sekä siitä, mitä toivomme sinulta.

 

Maskisuositus

  • Pirkanmaan sairaanhoitopiiri suosittelee koulujen työntekijöille ja opiskelijoille maskien käyttöä koulujen sisätiloissa.
  • Opiskelijoita suosittelemme vahvasti käyttämään maskia erityisesti kaikissa ryhmien välisissä kohtaamisissa ja yleisissä sisätiloissa, jossa turvavälejä ei voi pitää (esim. ruokalassa jonottaminen).
  • Henkilöstön on käytettävä maskia eri henkilöstö- tai opiskelijaryhmien välisissä kohtaamisissa sekä asiakaspalvelutilanteissa.
  • Maskin käyttöä suositellaan myös julkisessa liikenteessä.
  • AhlmanEdu kustantaa maskit opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön työ- ja opiskeluaikana.
  • Lisätietoja THL:n maskisuosituksesta.

 

Siivous

  • Siivousta on tehostettu ja huolehdimme siitä, että käsien desinfiointi on mahdollista kaikissa tiloissa ja maskeja on saatavilla riittävästi.
  • Sisätiloissa on tarjolla desinfioivia puhdistusaineita ja kertakäyttöliinoja, joita tulee käyttää aktiivisesti.​​​​​​​

Lisätietoa antaa:

Taina Eweiss

Rehtori

 

Uutiskirje