Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Toimitusehdot

 

JOULURUOAT: Jouluruoat ovat noudettavissa Ahlmanin Tilapuodista osoitteesta Hallilantie 24, 33820 Tampere 22.12.-23.12.2021 klo 9-18 tilausnumerolla ja nimellä. Tilauksen tekeminen on sitova ja maksaja sitoutuu noutamaan tuotteet annettuna ajankohtana. Mikäli tilausta ei noudeta valittuna päivämääränä, tuotteet palautuvat myyjälle ja maksusuoritusta ei palauteta maksajalle.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ja perua tilauksen, mikäli näemme siihen syyn.

 

Palautus

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Reklamaatioissa voit olla yhteydessä tilapuoti@ahlman.fi

 

Tilaus

Tilausta voi muuttaa ottamalla yhteyttä myynti@ahlman.fi, vaikka olette saaneet tilausvahvistuksen.

 

Alennuskoodit ja kampanjat

Alennuskoodit eivät ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin tai alennuskoodeihin. Kampanjan tarjoukset ja alennukset ovat voimassa vain kampanja-aikaan tehtyihin tilauksiin. Alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin.

Maksutavat

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

Uutiskirje