Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ahlmanin Kartano tekee juhla- ja kokouspäivästäsi arvoisensa

Ainutlaatuiset tilat, loistava palvelu ja herkullinen ruoka kruunaavat ikimuistoiset hetkesi. Hääjuhlat, syntymäpäivät, yritysjuhlat, iso vierasjoukko tai intiimi tilaisuus – Kartanosta löytyy tunnelmallinen juhlatila kaikkiin tarpeisiin.

Laajasta tilavalikoimasta löytyy myös tunnelmaltaan ja kooltaan sopiva tila kaikkiin kokouksiin, seminaareihin ja koulutuksiin. Kaikkiin kokoustiloihimme on mahdollista saada ajanmukainen kokoustekniikka. Pöytäjärjestys on muutettavissa tarpeidesi mukaisesti. Kahvitukset ja monipuoliset lounaat järjestyvät oman keittiömme ravintolahenkilökunnan ja opiskelijoiden valmistamina, lähituotteista tehtynä.

Juhlapalvelut

Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä juhlapalvelua erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin! Järjestä esimerkiksi häät, rippi-, valmistujaisjuhlat, syntymäpäivät, polttarit tai yrityksen pikkujoulut sinun tarpeisiisi sopivissa tiloissa.

Meiltä löydät sopivia tiloja erilaisiin ja eri kokoisiin tilaisuuksiin sekä juhliin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme järjestää tilaisuuteesi tarjoilun ja hoitaa tilojen järjestelyt puolestasi.

Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset onnistuneisiin juhliin: juhlatilat, ruokatarjoilut, suunnittelun sekä hyvin palvelevan henkilökunnan!

Muistathan tilata uutiskirjeemme ja kuulet tarjoukset ensimmäisenä!

 

Kokoustilamme:

Kysy lisää:

Potrettikuva naisesta.

Myynti

Juhla- ja kokoustilojen myynti

 

Uutiskirje