Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Liity AhlmanEdun alumniksi!

Alumniverkosto koostuu AhlmanEdun kasvateista, jotka haluavat pitää yhteyttä opiskelukavereihin ja kouluunsa. 

Alumniverkostossa voit vaikuttaa alasi kehittymiseen, täydentää osaamistasi sekä luoda sinulle tärkeitä ammatillisia yhteyksiä. Alumnina voit tuoda arvokasta tietoa työelämästä sekä työelämän tarpeista nousevia koulutusideoita. Kuulumiset työelämästä auttavat opiskelijoita työllistymis- ja/tai jatko-opintovalinnoissa. Alumnina voit välittää omaan työyhteisöösi tietoa koulutus– ja yhteistyömahdollisuuksista 

Tapaamme joko verkossa tai livenä muutaman kerran vuodessa. Tilaisuuksissa voi olla jokin ajankohtainen teema, mutta aikaa on myös keskustelulle ja alumnien keskinäiselle verkostoitumiselle.  

Tervetuloa AhlmanEdun alumnipolulle!

Antamasi yhteystiedot tallentuvat AhlmanEdun alumnirekisteriin. Niitä käytetään vain alumniviestintään, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

Osuuskunta Luonnoste

AhlmanEdussa toimii pedagoginen osuuskunta Luonnoste, joka on opiskelijoiden sekä AhlmanEdusta valmistuneiden ammattilaisten yhteinen yritys. Lue lisää täältä!

Lisätietoja:

Leila Arponen

TYRSKY-hankkeen projektiasiantuntija, työelämäkoordinaattori

 

Uutiskirje