Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Rap-musiikin tuottaminen

300,00 

Kurssin hinta 400 EUR.

8 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 1 1
Päivää
0 5
Tuntia
2 8
Minuuttia
3 7
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2757 Osastot: ,

Kuvaus

11.3.2023-26.3.2023

Kurssilla opetetaan biittien ja räppien tuottamista sekä kuinka saada ammattimainen äänite valmiiksi. Kurssi alkaa biittien sävellyksestä ja räppien kirjoittamisesta ja päättyy äänitteen miksaukseen ja masterointiin.

Kurssin käyneet oppivat kuinka tehdä valmis rap-äänite sekä mistä hakea lisätietoa aiheesta.

Kouluttajana muusikko Mikko Kaartoluoma.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on suunnattu kaikille ketkä haluavat oppia kuinka laadukkaita rap-biisejä tuotetaan.

 

AIKA JA PAIKKA
Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
la-su 11.-12.3.2023, klo 9.00 alkaen
la-su 25.-26.3.2023, klo 9.00 alkaen

6h/pvä

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 19.2.2023

 

HINTA
300 €, sis. opetus.

 

MUUTA
Kurssilaiset tarvitsevat muistiinpanovälineet. Jos löytyy oma kannettava tietokone, jossa on DAW-ohjelmisto, niin sen voi ottaa mukaan.

Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Mikko Kaartoluoma tunnetaan myös artistinimellä Kaartis. Hän on tehnyt rap-musiikkia soolona sekä tätä nykyä osana Kosmiset Liskot yhtyettä.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.