Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Monivuotiset, syötävät vihannekset

210,00 

Kurssin hinta 210 EUR.

20 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 3 2
Päivää
0 4
Tuntia
4 6
Minuuttia
5 1
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2762 Osastot: ,

Kuvaus

31.3.2023-1.4.2023

 

Monivuotisten, syötävien vihannesten lajisto, käyttö ja hyödyntäminen. Monivuotiset vihannekset ovat kasveja, jotka elävät vähintään kolme vuotta ja joista voi korjata satoa ruoaksi ilman että kasvi kuolee. Niistä on joskus käytetty myös nimitystä perennavihannekset (perennial vegetables englanniksi). Jotkut monivuotiset vihannekset saattavat elää hyvinkin kauan; Suomessakin on tiettävästi yli satavuotiaita parsakasvustoja ja vieläkin vanhempia humalakasveja.

Kouluttajina Henna Jämsä ja Miina Ant-Wuorinen.

 

KOHDERYHMÄ
Kuluttajat, ammattilaiset (ruokasektori ja suunnittelijat).

 

AIKA JA PAIKKA
31.3.-1.4.2023 klo 9-15.

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 12.3.2023

 

HINTA
210 €, sis. opetus, lounas + kahvi.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.