Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Bluegrass-workshop

220,00 

Kurssin hinta 220 EUR.

6 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 0 4
Päivää
0 5
Tuntia
3 5
Minuuttia
1 3
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2773 Osastot: ,

Kuvaus

11.3.2023-12.3.2023

 

Bluegrass-musiikin kurssilla opetetaan bluegrass-musiikin soitto- ja laulutekniikoita, sekä harjoitellaan muutaman kappaleen ohjelmisto valmiiksi.

Tavoitteena on saada bluegrass-bändi toimimaan ja opetella 3-5 kappaletta esitysvalmiiksi.

Kouluttajana bluegrass-muusikko Jussi Syren.

 

KOHDERYHMÄ
Bluegrass/Kantri-musiikista kiinnostuneet musiikin harrastajat.

 

AIKA JA PAIKKA
11.-12.3.2023

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
la klo 9.00 -16.30
su klo 9.00 -16.30

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 12.2.2023.

 

HINTA
220 €, sis. opetus.

 

MUUTA
Ota kurssille mukaan oma soitin ja muistiinpanovälineet.

Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
IIlmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Jussi Syren – bluegrass-muusikko. Jussi Syren And The Groundbreakers-yhtyeen perustaja. Tehnyt kiertueita yhdeksässä USA.n osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Valittu Yhdysvaltoihin World of Bluegrass tapahtuman main showcaseen vuonna 2020.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.