Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Tieto tarinaksi – mitä tietokirjoittaminen on?

155,00 

Kurssin hinta 155 EUR.

15 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 3 9
Päivää
1 5
Tuntia
1 7
Minuuttia
4 4
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2880 Osastot: ,

Kuvaus

25.-26.11.2023

Sinulla on tietoa ja kokemusta, mutta miten välittää se muillekin? Tieto tarinaksi -viikonloppukurssilla tutustutaan erilaisiin tietokirjoittamisen lajeihin ja etsitään ilmaisutapaa ja näkökulmaa omaan aiheeseen. Olipa mielessäsi matkakirja, elämäkerta, bloggaaminen, esseekokoelma, historiikki, lemmikkieläimen tarina tai muu tietoon pohjautuva teksti, olet tervetullut mukaan pohtimaan, miten saisit kirjoittamisen liikkeelle ja lauseen luistamaan. Pääpaino on kertovassa tietokirjallisuudessa, jossa on mahdollista hyödyntää kertomuksen keinoja.

Kouluttajana kirjailija, kirjoittamisen opettaja Päivi Haanpää.

 

KOHDERYHMÄ
Kaikki tietokirjoittamisesta kiinnostuneet.

 

AIKA JA PAIKKA
25.-26.11.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
Klo 9.30 – 16.00 (ryhmä voi sopia käytännön – päivä sisältää tunnin lounastauon).

Ilmoittautuminen päättyy 5.11.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 155 €, sis. opetus, lounas.

2023 kesäkurssilaiselle 15 €:n alennus koodilla: kirjoittaja15

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Kirjailija ja sanataiteen opettaja Päivi Haanpää on toiminut kirjallisella kentällä monipuolisesti jo parisenkymmentä vuotta. Hänen omaan tuotantoonsa kuuluu tietokirjoja, näytelmiä ja novelleja. Haanpää on opettanut sanataidetta niin lapsille, nuorille ja aikuisille, vasta-alkajille ja julkaisukynnystä tavoitteleville.

 

Opetustila: Kirjaamo/Väinö

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.