Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Soil Food Web kotipihassa

150,00 

Kurssin hinta 150 EUR.

15 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 5 9
Päivää
0 6
Tuntia
2 4
Minuuttia
2 0
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2774 Osastot: ,

Kuvaus

12.6.2023-13.6.2023

Tervetuloa tutustumaan puutarhan maaperän mikroskooppiseen maailmaan!

Kurssin aikana käymme läpi maaperän ravintoverkon perusteet ja sen hyödyt kasvien terveydelle ja ravinnolle.
Keitä maaperässä asuu? Mikä on niiden rooli? Miten ja miksi parantaa maaperän terveyttä pihallasi ja puutarhassasi?

Opettelemme, miten valmistetaan biologisesti rikasta kompostia, joka tukee maaperän elämää, ja miten sitä käytetään optimaalisesti. Sinulla on myös mahdollisuus nähdä, miltä bioaktiivinen komposti näyttää mikroskoopilla, ja tutkia sen mikroelämää.

Tällä intensiivisellä kurssilla opimme käytännönläheisesti tekemällä. Kurssilla on 2-3 tuntia teoriaa, jonka jälkeen on kompostointityöpaja.

Kouluttajana toimii kompostoinnin ja maaperän ravintoverkon asiantuntija Dora Tkalec.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille, jotka haluavat parantaa kotipihansa tai puutarhansa kasvuolosuhteita.

 

AIKA JA PAIKKA
12.-13.6.2023 klo 9-15.

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 21.5.2023.

 

HINTA
150 €, sis. opetus, lounas + kahvi.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Dora Tkalec on kompostoinnin ja maaperän ravintoverkon (Soil Food Web) asiantuntija, mikrobiologisten analyysien teknikko.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.