Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Savinen viikonloppu – irtiotto arjen kahleista

250,00 

Kurssin hinta 250 EUR.

Tuotetunnus (SKU): 2752 Osastot: ,

Kuvaus

31.3.2023-2.4.2023

Viikonloppukurssi tarjoaa rentouttavan elämyksen saven parissa. Savi on monipuolinen, ihana, kaunis ja terapeuttinen materiaali. Tutustumme valittuihin perustekniikoihin ja valmistamme esineitä apumuoteilla ja ilman. Tehtävät ovat helppoja ja opetuksessa edetään rauhallisesti. Kurssi sopii vasta-alkajille, mutta tarjoaa myös kokeneille harrastajille mahdollisuuden nauttia ja keskittyä saven muotoiluun. Varo! Savikärpäsen purema voi johtaa elinikäiseen harrastukseen.

Opettaja lasittaa valitut työt ja muut työt poltetaan ilman pintakäsittelyjä. Työt ovat noudettavissa sovitusti AhlmanEdulta polttojen jälkeen. Kurssilla käytettävä savi sisältyy kurssihintaan. Tarvittavat työkalut saat lainata AhlmanEdulta.

Katso kuvia: https://photos.app.goo.gl/AvmwVEKwD1A5aB447

Kouluttajana keraamikko Riitta Pinkari.

 

KOHDERYHMÄ
Vasta-alkajat ja pidemmälle ehtineet.

 

AIKA JA PAIKKA
31.3.-2.4.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– pe klo 17-21
– la klo 9-15
– su klo 9-15

Ilmoittautuminen päättyy 14.3.2023

 

HINTA
250 €, sis. opetus, savi, lounas (la, su).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Olen Riitta Pinkari, keraamikko Pirkkalasta, Tampereen kyljestä. Keramiikan pariin eksyin Lahden kansanopistossa 1985 ja ihastuin tähän materiaaliin, sitten tieni vei opintoihin Kuopion käsi-ja taideteollisuusopilaitokseen viideksi vuodeksi. Sen jälkeen oman tuotannon rinnalla on kulkenut opetustyö vuodesta 1992 lähtien, pääasiassa opetan eri kansalaisopistoissa Pirkanmaalla. Olen vuosien varrella hankkiut elantoni mm. valmistamalla liike-ja kuntalahjoja sekä tekemällä piensarjatuotantona esineitä eri jälleenmyyjille Savionni nimen alla. Omassa tuotannossani tärkeää on ollut muoto ja pinta, mutta tärkeä sija on ollut leikillisyydellä ja sympaattisuudella. Minulla on ollut halu tuottaa laadukkaita esineitä, mutta myös hyvää mieltä ja lämpimiä tunteita. Opetustyössä haluan antaa ohjattavilleni hauskan elämyksen ja myönteisiä kokemuksia saven parissa, sekä neuvoa vankat perusteet, jotta asiakkaani voi toteuttaa omaa luovuuttaan ja nauttia tästä ihanasta materiaalista. Olen sitä mieltä, että savi sopii materiaaliksi kenelle tahansa, olipa lähtökohtasi mikä hyvänsä. Minkäänlaista käsityö-tai taidetaustaa ei tarvita, ennakkoluuloton asenne ja kokeileva mieli riittää. Tehtäväni on opettaa hyvät perustaidot ja niiden myötä oma harjoittelu ja retki saven parissa voi alkaa. Saven koskettelu on kuin lääkettä ja muovailu mitä parhainta terapiaa, olit sitten sen tarpeessa tai et.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.