Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Sankari ja juonen solmut -monimuotokurssi

75,00 

Kurssin hinta 660 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

16 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 2477 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

23.8.-17.12.2022

Sankari ja juonen solmut -monimuotokurssilla pureudutaan viiden lähitapaamisen aikana käsikirjoitustyön eri teemoihin, joihin liittyviä tehtäviä kirjoitetaan omalla ajalla tapaamisten välissä. Kurssilla harjoitellaan käsikirjoituksen rakenteen anatomiaa, juonen ja tunnekaarien kuljetusta. Lohkomme tarinankaaren helposti hallittaviksi osiksi, kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla valmiina käsikirjoitusta, riittää jos sinulla on keskeneräinen työstöä vailla oleva romaanikäsikirjoitus tai vasta synopsis, tai kokoelma erilaisia tekstejä, joista voisit ryhtyä työstämään pidempää kokonaisuutta.

Kurssilla pureudutaan erilaisiin juonenkuljettamisen ratkaisuihin sekä niihin liittyviin haasteisiin ja tehdään runsaasti tehtäviä ja toimitaan vertaistukena muille kirjoittajille.

Oppimisympäristönä tapaamisissa käytetään Microsoft Teams -sovellusta.

Kurssi on sopii niin jatkokurssiksi Juonen koukut -kesäkurssille tai kevään 2022 ”Liekinheittimelle”.

Opettajana kirjailija Laura Paloheimo.

 

KURSSIN RAKENNE JA VERKKOTAPAAMISET
Kurssi koostuu itsenäisestä etäopiskelusta, Teams-tapaamisista ja yhdestä viikonlopputapaamisesta (pe-la).

Ryhmä kokoontuu Teamsissä tiistaisin klo 18–21. Lähitapaamisten ajankohdat ovat: 23.8.,27.9.,25.10.,22.11.,13.12. (muutokset mahdollisia).

Opinnot sisältävät yhden lähijakson 16.-17.12.2022. Lähijakso on kirjoittajaviikonloppu Tampereella (AhlmanEdu Hallilantie 24, 33880 Tampere), joka kokoaa yhteen kaikki kirjallisuuden etä- ja lähiopetuksen opiskelijat.

 

HINTA
Kurssimaksu 660 €.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Opetusohjelmaan sisältyy myös osallistuminen kirjoittajaviikonloppuun. Tapahtuman ohjelmaan osallistumisesta ei peritä maksua. Mahdolliset majoitus- tai ruokailukulut eivät sisälly kurssimaksuun.

Kurssimaksun voit maksaa myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

VÄLINEET

Teams-tapaamisia varten kurssilla tarvitaan:

– tietokone (tai mobiililaite), jossa on kamera. Suosittelemme tietokonetta: vaikka kurssin opetuksen seuraaminen onnistuukin mobiililaitteella, jotain toimintoja saattaa olla hankala käyttää mobiililaitteella.
– hyvä internet-yhteys
– kuulokemikrofoni: suositellaan, mutta ei ole pakollinen, koska voit käyttää myös tietokoneen kaiuttimia.

 

MUUTA
Kurssille otetaan enintään 18 opiskelijaa.

Ilmoittautuminen päättyy 7.8.2022.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Kirjailija, sanataideohjaaja, tunnetaideohjaaja ja energiahoitaja Laura Paloheimo on tullut suurelle yleisölle tunnetuksi viihdekirjoistaan. Viimeiset viisi vuotta hän on ohjannut runsaasti erilaisia suosittuja kirjoituskursseja oppilaitoksissa sekä viikonloppuretriiteissä.

Kirjoittaminen, itseilmaisu ja henkistä voimavaroista ammentaminen on ollut Lauran elämää määrittävä teema ja kantava voima läpi elämän. Sanataideohjaajana hän yhdistelee taiteen ja ilmaisun kentiltä omaksumiaan metodeja, kehollisuutta, meditaatioita, kuvataiteita, musiikkia, kirjallisuutta, myyttejä ja henkisyyttä.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.