Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Runoja! Runoja! Runoja! – jälleen! Runon kirjoittamisen tehoviikonloppu

155,00 

Kurssin hinta 155 EUR.

8 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 1 1
Päivää
1 5
Tuntia
0 9
Minuuttia
2 8
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2876 Osastot: ,

Kuvaus

28.-29.10.2023

Lyriikan tehoviikonlopun aikana kirkastetaan ilmaisua, tiivistetään ajattelua ja kurotellaan kohti kauniita säkeitä. Tarkoitus on saada kynä lentoon ja näppis laulamaan sanojen poreillessa ja kupliessa ammattitaitoisen ja osaavan opettajan johdolla.

Kouluttajana kirjailija ja sanataideohjaaja Daniil Kozlov, taiteilijanimeltään Susinukke Kosola.

 

KOHDERYHMÄ
Kaikki lyriikasta ja sen keinoista kiinnostuneet kirjoittajat. Tehoviikonloppu soveltuu erinomaisesti myös kesäkurssin jatkokurssiksi.

 

AIKA JA PAIKKA
28.-29.10.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
Klo 9.30 – 16.00 (ryhmä voi sopia käytännön – päivä sisältää tunnin lounastauon)

Ilmoittautuminen päättyy 8.10.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 155 €, sis. opetus ja lounas.

2023 kesäkurssilaiselle 15 €:n alennus koodilla: kirjoittaja15

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Daniil Kozlov, taiteilijanimeltään Susinukke Kosola, on palkittu turkulainen kirja-alan sekatyöläinen, kirjoittaja ja sanataideohjaaja. Häneltä on julkaistu neljä teosta ja hän on toiminut muun muassa kustantajana ja lyriikan opettajana Turun yliopistossa sekä Ahlmanin kirjoittajalinjalla. Susinukke Kosolan Turkoosi vyöhyke on Nihil Interitin vuoden 2021 runoteoskisan voittaja.

 

Opetustila: Kirjaamo/Väinö

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.