Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Räppäilystä räppibiisien tekijäksi

120,00 

Kurssin hinta 120 EUR.

7 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 1 0
Päivää
0 6
Tuntia
3 1
Minuuttia
0 9
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2780 Osastot: ,

Kuvaus

22.4.2023

Päivän aikana pureudutaan seuraaviin kysymyksiin, vähän kirjoitetaan ja ehkä räppäilläänkin. Mitä ne flow, biitti, freestyle ja tuottaja räpissä tarkoittavatkaan? Miten räppi on muuttunut vastakulttuurista valtavirraksi? Kaikkihan osaa räpätä – vai osaako? Mikä tekee hyvän räppärin tai jopa MC:n? Onko popilla ja räpillä (enää) jotain eroa? Mihin kannattaa kiinnittää huomiota kirjoittaessa ja studiossa? Räppärit tarvitsevat lauluntekijöitä – voisitko se olla sinä itse?

Kurssi koostuu keskustelevasta luennosta, jota rytmittävät runsaat esimerkit biiseistä. Paikan päällä tehdään harjoituksia – ja ehkä räppäilläänkin!

Päivän päätteeksi osallistujalla on todennäköisesti selkeämpi käsitys hiphop-musiikista ja siitä, millainen tekijä itse on tällä kentällä.

Kouluttajana Matti Huhta eli Sere aka Seremoniamestari.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on suunnattu kenelle tahansa, joka harkitsee esittävänsä tai julkaisevansa räppiä tai haluaa kehittyä näissä.

 

AIKA JA PAIKKA
22.4.2023
Klo 10-16

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 2.4.2023

 

HINTA
120 €, sis. opetus.

 

MUUTA
Mukaan ei tarvitse kuin kynän ja paperia tai vaikka läppärin.

Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Matti Huhta on biisintekijä, räppäri ja tuottaja, jolla on näyttöjä kolmelta vuosikymmeneltä kaikissa näissä rooleissa. Huhta on kirjoittanut tietokirjan ”Aamunkoista tähtivyöhön – laululyriikan fraasikirja” ja on kouluttanut lauluntekijöitä säännöllisesti yli kymmenen vuoden ajan. Päivätyö löytyy viestinnän parista.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.