Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Pysyvä penkkiviljelmä -kurssi

200,00 

Kurssin hinta 200 EUR.

14 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 4 9
Päivää
0 6
Tuntia
3 8
Minuuttia
3 5
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2770 Osastot: ,

Kuvaus

8.6.2023-10.6.2023

Tervetuloa tutustumaan pysyvään penkkiviljelyyn!

Pysyvä penkkiviljely kasvattaa suosiotaan niin kotitarve- kuin ammattiviljelijöiden parissa. Tällä peruskurssilla tutustumme penkkiviljelyn perusperiaatteisiin sekä erilaisiin perustamis- ja toteutusmalleihin useiden eri esimerkkien kautta.

Teemme erilaisia kylvö- ja istutustoimenpiteitä. Suojaamme kasveja taudeilta ja tuholaisilta sekä tutustumme oheiskasvien (rikkakasvien) torjuntaan/hallintaan maaperän hyvinvointia unohtamatta.

Suunnitelmallisuus on onnistuneen ja mielekkään viljelykokemuksen perusedellytys, joten kurssin aikana jokainen osallistuja tekee omalle viljelmälleen suunnitelman, jota kehitämme kurssin aikana.

Kurssi on peruskurssi, joten suurempaa viljelykokemusta osallistujilta ei odoteta. Päivät vietämme suurimmaksi osaksi ulkona AhlmanEdun penkkiviljelmällä, joten mukaan tarvitsee puutarhatyöhön ja ilmanalaan soveltuvan työasun sekä asenteen.

 

Kouluttajana ruoka- ja maatalousalan moniosaaja Oskari Pikkarainen.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on tarkoitettu kaikille penkkiviljelystä kiinnostuneille.

 

AIKA JA PAIKKA
8.-10.6.2023 klo 9-15.

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 11.5.2023.

 

HINTA
200 €, sis. opetus, lounas + kahvi.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Oskari Pikkarainen on ruoka- ja maatalousalan moniosaaja. Maaperän ravintoverkko (Soil Food Web), avomaa vihannesviljelyn metodologia, keruutuotteet sekä jatkojalostus ovat hänen vahvaa osaamisalaansa.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.