Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Luonnonkasvien tunnistaminen ja kunnossapito

210,00 

Kurssin hinta 210 EUR.

18 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 1 7
Päivää
0 7
Tuntia
4 5
Minuuttia
0 4
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2760 Osastot: ,

Kuvaus

28.4.2023-29.4.2023

Kurssi luonnonkasvien tunnistamiseen viherympäristössä. Kurssilla opit havaitsemaan luonnonkasvien tuntomerkkejä ja käyttämään niitä apuna kasvien tunnistamisessa viherympäristössä, kuten niityllä. Kurssilla opetellaan yleisimmät luonnonkasvit, tutustutaan niiden käyttömahdollisuuksiin, kuten ruuanvalmistuksessa ja kunnossapitoon.

Kurssin jälkeen kurssilaisella on käsitys luonnonkasvien tunnistamiseen sekä kunnossapitoon osana kestävää ympäristörakentamista.

Kouluttajana Jere Nieminen, Villi vyöhyke ry ja Krista Mäkelä, AhlmanEdu.

 

KOHDERYHMÄ
Viheralan ammattilaiset, yhdistykset.

 

AIKA JA PAIKKA
28.-29.4.2023 klo 9-15.

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 9.4.2023

 

HINTA
210 €, sis. opetus, lounas + kahvi.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Jere Nieminen on Villin vyöhykkeen puheenjohtaja ja ympäristöpolitiikan tutkija. Hänen mielestään luonnonsuojelussa vastustamisen aika on ohi ja nyt on ryhdyttävä rakentamaan innostavaa näkemystä ja tapaa vaalia luontoa. Jere on myös Pirkanmaan luonnonsuojelupiirin hallituksen ja Tutkimusosuuskunta Tapauksen jäsen.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.