Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Laulunkirjoittamisen jatkokurssi (verkko)

185,00 

Kurssin hinta 185 EUR

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): 2855 Osastot: ,

Kuvaus

6.3.2023-31.12.2023

Tämä on laulunkirjoittamisen jatkokurssi, joten oletuksena on että olet suorittanut aikaisemman Laulunkirjoittamisen verkkokurssin, tai muuten vaan jo kirjoittanut enemmän.

Kurssin tarkoitus on laajentaa laulunkirjoittajan. työkalupakkiasi sekä laajentaa laulunkirjoittamisessa tarvittavia luovia taitoja. Kurssi keskittyy ensisijaisesti oman laulunkirjoittajan äänesi tutkimiseen. Jos kurssilla yksi esitteltiin erilaisia työkaluja, kannustan sinua tällä kurssilla keskittymään siihen, mitkä voisivat olla niitä sinulle parhaiten sopivia työkaluja. Kokeile kuitenkin edelleen ennakkoluulottomasti uusia tapoja jos siltä tuntuu.

Kurssi jakautuu viiteen luentokokonaisuuteen, joista jokainen käsittelee laulunkirjoittamista hieman eri kannalta. Kurssilla keskitytään laulunkirjoituksen neljään eri osa-alueeseen, jotka ovat:

1) genret & omapolku
2) rytmiikka
3) lyriikka & tekijänoikeudet
4) melodia, harmonia, tuotanto
5) näkökulmia musiikintekemiseen & oma polku

 

KOULUTTAJA
Kurssin opettajana toimii laulunkirjoittaja ja musiikkipedagogi Noora Salmi.

 

HINTA
Kurssimaksu 185 €.

Maksutapahtuman jälkeen saat verkkokurssin tunnukset sähköpostitse 1-3 arkipäivän kuluessa. Verkkokurssin tunnus on voimassa 8 kuukautta.

 

OPPIMISYMPÄRISTÖ
Verkkokurssi, jossa käytetään Moodle-verkko-oppimisympäristöä. Kurssimateriaalit ja tehtävät löytyvät Moodlesta, samoin tehtävien palautus tapahtuu Moodlessa. Kurssiin sisältyy myös henkilökohtaista valmennusta opettajan kanssa videoneuvottelun välityksellä.

Kurssin suoritusajankohta on vapaa. Kurssin suositeltu suoritusaika on 3-4 viikkoa per luentokokonaisuus (kurssin kokonaiskesto 4-6 kuukautta).

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Verkkokurssin Moodle-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei ole eikä kurssimaksua palauteta. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.