Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kukkasidonnan peruskurssi

75,00 

Kurssin hinta 820 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Tuotetunnus (SKU): 2739 Osastot: ,

Kuvaus

3.4.-20.4.2023

Haluatko kohentaa ammattitaitoasi tai oletko haaveillut ruusuisemmasta työstä ja mieluummin vielä nopeasti ja tehokkaasti treenaten? Nyt kaikki on mahdollista suositulla kukkasidonnan kurssillamme.

Kukkasidonnan peruskurssilla on lähiopetusta 96 h, joka jakautuu kolmelle viikolle.

Ohjaajana kurssilla Katja Nurminen.

Ilmoittautuminen 15.3.2023 mennessä.

KOHDERYHMÄ
Kaikki kukista kiinnostuneet, jotka haluavat oppia oikeat tekniikat upeiden kukkasidontatöiden toteuttamiseen ja teoriaa erilaisten materiaalien käsittelystä ja yhdistämisestä. Jatko-opinnoista (floristi) tai alan vaihdosta haaveilevat.

AIKA JA PAIKKA
vko 14: 3.-6.4. ma-to klo 8.30-16.30
vko 15: 11.-14.4. ti-pe klo 8.30-16.30
vko 16: 17.-20.4. ma-to klo 8.30-16.30

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere

KURSSIN SISÄLTÖ
– leikkokukkien käsittely
– kukkasidonnan teoria
– kukkakimpputekniikka
– kukkasienityöskentely
– morsiussidonnan perusteet
– surusidonnan perusteet
– kukkien hinnoittelun perusteet

HINTA
820 €/hlö (alv 0%), sis. opetus, materiaalit, lounas.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75 €:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.