Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kirjoita maailmasi – spekulatiivisen fiktion tehoviikonloppu

155,00 

Kurssin hinta 155 EUR.

7 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 3 9
Päivää
1 6
Tuntia
4 8
Minuuttia
0 0
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2879 Osastot: ,

Kuvaus

25.-26.11.2023

Kurssilla opimme keinoja, joilla tekstin maailma saadaan uskottavaksi ja eläväksi, ja lukija pidetään otteessa ensimmäiseltä sivulta viimeiselle. Perehdymme mm. maailman rakentamiseen, elävien henkilöhahmojen luontiin ja juonen kuljetukseen. Lisäksi tarkastelemme tunnelman ja huumorin luonnin keinoja.

Kouluttajana kirjailija Piia Leino.

 

KOHDERYHMÄ
Kaikki spefistä kiinnostuneet kirjoittajat. Tehoviikonloppu soveltuu erinomaisesti myös kesäkurssin jatkokurssiksi.

 

AIKA JA PAIKKA
25.-26.11.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
Klo 9.30 – 16.00 (ryhmä voi sopia käytännön – päivä sisältää tunnin lounastauon).

Ilmoittautuminen päättyy 5.11.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 155 €, sis. opetus, lounas.

2023 kesäkurssilaiselle 15 €:n alennus koodilla: kirjoittaja15

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Piia Leino on julkaissut viisi romaania, joista neljä sijoittuu lähitulevaisuuteen. Hänen dystopiansa Taivas voitti mm. EU:n kirjallisuuspalkinnon ja Helmet-kirjallisuuspalkinnon. Hänen kirjojensa käännösoikeuksia on myyty kolmeentoista maahan.

 

Opetustila: Kirjaamo/Väinö

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.