Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hygieniapassikoulutus ja -testi 7.6.2023

90,00 

Kurssin hinta 90 EUR.

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): 2858 Osastot: ,

Kuvaus

7.6.2023-7.6.2023

Hygieniapassi on hyvä osoitus siitä että sinulla on elintarvikehygienian perusasiat hallussa. Se on lain edellyttämä todistus, jota tarvitset työtehtävissä joissa käsitellään elintarvikkeita. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa hygieniaosaamisessa sellainen osaamistaso, joka riittää koulutukseen liittyvän tentin hyväksyttävään suorittamiseen.

Testi on Ruokaviraston laatiman lomake, jonka hyväksyttävä suorittaminen edellyttää vähintään 34/40 pistettä. Testiaika on 45 minuuttia.

Testin hyväksytysti suorittaneet opiskelijat saavat 2-3 viikon kuluessa postitse Hygieniaosaamistodistuksen ja -kortin Ruokavirastolta.

Lisätietoa hygieniapassista löytyy täältä.

 

AIKA JA PAIKKA
Ke 7.6.2023 klo 8.15-16.00
Hygieniapassikoulutus ja -testi

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 31.5.2023

 

HINTA
90 €, (sis. alv) sisältää koulutuksen, testin ja ruokaviraston todistuksen.

Päivän aikana on ruokatauko, mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ravintola Kapustassa.

 

MUUTA
Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus)

Jos haluat osallistua pelkkään testiin, pääset ilmoittautumaan täältä.

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.