Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Biisinteko – karseinta ja parasta

180,00 

Kurssin hinta 180 EUR.

7 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 0 3
Päivää
0 7
Tuntia
3 2
Minuuttia
4 4
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2758 Osastot: ,

Kuvaus

15.4.2023-16.4.2023

Kiinnostaako biisinteko? Kurssin aikana muusikko ja tuottaja Huhta laittaa sinut töihin ja koittaa vastata seuraaviin kysymyksiin:

Millaisia biisejä Suomessa on tehty ja tehdään? Mitkä ovat biisien yleisimmät kliseet? Tekstiä ja ideoita ei heru – mistä luovuus? Miten tuottaminen ja miksaaminenkin on biisinteon ydintä? Mistä erottaa kokeneen biisintekijän aloittelevasta? Vieläkö pitää osata kirjoittaa riimejä? Mitä kaikkea voit tehdä ilman levy-yhtiötä? Miten saa yleisön puolelleen? Onko biisinteossa mitään järkeä?

Lisäksi myös harjoituksia!

Kouluttajana biisintekijä, räppäri ja tuottaja Matti Huhta.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on suunnattu kaikille ketkä haluavat oppia kuinka laadukkaita rap-biisejä tuotetaan.

 

AIKA JA PAIKKA
15.-16.4.2023

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
la klo 9.15-15.00
su klo 9.15-15.00

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 26.3.2023

 

HINTA
180 €, sis. opetus.

 

MUUTA
Kynä ja paperi riittävät, läppärin voi ottaa halutessaan. Musiikkiohjelmistoja ei tarvita. Kannettavat säestysinstrumentit ovat plussaa.

Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Matti Huhta eli Sere aka Seremoniamestari on biisintekijä, räppäri ja tuottaja, jolla on näyttöjä kolmelta vuosikymmeneltä kaikissa näissä rooleissa. Huhta on kirjoittanut tietokirjan ”Aamunkoista tähtivyöhön – laululyriikan fraasikirja” ja on kouluttanut lauluntekijöitä säännöllisesti yli kymmenen vuoden ajan. Päivätyö löytyy viestinnän parista.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.