Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ääni ja keho -rentoutus (viikonloppukurssi)

160,00 

Kurssin hinta 160 EUR.

25 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 2480 Osastot: ,

Kuvaus

29.10.-30.10.2022

Syyskiireet painavat helposti ryhdin matalaksi ja pinnakin kiristyy. Rentouta itsesi kehollisin ja äänenkäytöllisin menetelmin kiireettömästi. Teemme lempeitä ja rauhallisia kehollisia liikkeitä ja tuotamme itseämme ja toisiamme rentouttavaa ääntä ja äänimaailmaa. Keholliset liikkeet ovat rauhallisia ja kehoa kuuntelevia, äänenkäytölliset osiot perustuvat jokaisen luontaiseen äänenkäyttöön, joten liikunnallista tai laulullista taustaa ei tarvita. Ilmapiiri on turvallinen ja luottamuksellinen. Mukaan et tarvitse kuin itsesi, ja päälle mukavat vaatteet, joissa on hyvä olla.

 

OPETTAJA
Kurssin opettajana on AhlmanEdun Musiikkilinjan opettaja, pop/jazz musiikkipedagogi/laulunopettaja Hanna Lahtinen.

 

AIKA JA PAIKKA
29.-30.10.2022, klo 10.00 – 15.30.

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Opetustila: B-rakennus, Sali

 

HINTA
160 €. Hinta sisältää opetuksen.

 

MUUTA
Ilmoittautuminen päättyy 9.10.2022

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.