Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Äänenkäyttö ja esiintymisvarmuus

0,00 

Kurssi on maksuton.

3 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 1 1
Päivää
0 4
Tuntia
0 3
Minuuttia
2 8
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2764 Osastot: ,

Kuvaus

9.3.2023-13.4.2023

Tuntuuko, ettei äänesi kanna? Jännittääkö ihmisten edessä puhuminen? Ei hätää, tällä kurssilla saat työkaluja äänenkäytön vahvistamiseen ja varmuutta ihmisten edessä olemiseen.

Kouluttajana äänenkäytön ammattilainen, musiikkipedagogi Hanna Lahtinen.

 

KOHDERYHMÄ
Äänenkäytöstä kiinnostuneet, sekä puhetyöläiset kuten opettajat, oppaat, muusikot, juontajat, asiakaspalvelijat jne.

 

AIKA JA PAIKKA
9.3.-13.4.2023

Opetusaika (muutokset mahdollisia):
torstaisin klo 18-19.30

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 19.2.2023

 

HINTA
Koulutus on maksuton.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Hankkeen aikana pilotoidaan kurssikokonaisuuksia, jotka mahdollistavat pandemiasta kärsineiden elämysalojen, kuten kulttuuri- ja tapahtuma-alan, toimijoille lisäosaamisen hankkimista sekä osaamisen markkinoimista. Kursseja tarjotaan alakohtaisten aiheiden lisäksi mm. tapahtumatekniikan, markkinoinnin sekä ryhmätilanteen hallinnan aihepiiristä. Hankkeen mahdollistama kurssi on osallistujalle maksuton, osallistujat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Kurssin pitää äänenkäytön ammattilainen, musiikkipedagogi Hanna Lahtinen, joka on suorittanut myös vokologian opintoja.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

 

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.