Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Äänenkäytön perusteet

235,00 

Kurssin hinta 235 EUR.

2 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 2479 Osastot: ,

Kuvaus

15.9.-24.11.2022

Tarvitsetko varmuutta laulamiseen? Väsyykö ääni laulaessa? Kurssi on suunnattu aikuisille, jotka haluavat oppia luontevan ja terveen äänenkäytön perusteet. Kurssilla tehdään äänenmuodostusharjoituksia, hengitysharjoituksia sekä lauletaan yhdessä yksi- ja moniäänisesti. Saat konkreettisia työkaluja, joilla jatkaa tervettä äänenkäyttöä itsenäisesti eteenpäin.

 

OPETTAJA
Kurssin opettajana on AhlmanEdun Musiikkilinjan opettaja, pop/jazz musiikkipedagogi/laulunopettaja Hanna Lahtinen.

 

AIKA JA PAIKKA
15.9.-24.11.2022
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Torstaisin klo. 17:00 – 18:30 Auditorio, B-rakennus

 

KURSSIN RAKENNE JA TAPAAMISET
Laajuus 1 ov (20 tuntia lähiopetusta sekä itsenäisten harjoitusten tekemistä).

10 kokoontumista (10×2 tuntia).

Syksy 2022 15.9.-24.11.2022 (ei opetusta syyslomalla 20.10.).

 

HINTA
235 €

 

MUUTA
Ilmoittautuminen päättyy 21.8.2022

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.