Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Vesiliukoiset maalaustekniikat – Markku Arantila

75,00 

Kurssin hinta 410 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

4 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 8 0
Päivää
0 8
Tuntia
2 3
Minuuttia
0 5
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2769 Osastot: , ,

Kuvaus

3.7.2023-8.7.2023

Monipuolinen maalauskurssi vesiliukoisten tekniikoiden ystäville.Tussimaalausta, temperatekniikoita, akryylia ja vesiväriä, kaikkea yhdessä ja erikseen. Nyt voit aloittaa harrastuksen tai syventää osaamistasi ja laajentaa materiaalien tuntemustasi.

Kuvataitelija sekä maalausmateriaalien asiantuntija Markku Arantilan opastamana tutustutaan monipuolisesti erilaisiin vesiliukoisiin maalaustekniikoihin ja niiden ominaisuuksiin. Viikon aikana vesiliukoisista maalaustekniikoista löydät uusia keinoja toteuttaa ideoitasi ja yllätyt varmasti.
Kurssilla tutkitaan valoa ja väriä, ja etsitään aiheita havainnosta ja mielikuvituksesta. Maalataan rennolla otteella ulkona ja sisällä, ilolla ja huumorilla.

Kurssiin sisältyvät erikoismateriaalit tulevat järjestäjän puolesta, kuten mm. temperassa tarvittavat pigmentit ja pellavaöljyt sekä akryylivärien lisäaineet. Hinta sis. materiaalimaksun.

Työskentely tapahtuu avarassa Ateljeessa ja Ahlmanin kauniissa miljöössä nauttien kesäisestä luonnosta.

Kouluttajana kuvataiteilija Markku Arantila.

 

KOHDERYHMÄ
Vasta-alkajat ja pidemmälle ehtineet sekä niille, jotka haluavat laajentaa materiaalitietouttaan.

 

AIKA JA PAIKKA
3.-8.7.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 13-17 (lounas klo 12.00)
– täydet kurssipäivät klo 9-15/17.00 opettajan johdolla
– päätöspäivä klo 9-12 (päättyy klo 12.00 lounaaseen)

Ilmoittautuminen päättyy 11.6.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 410 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 730/755 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Lopun kurssimaksun voit maksaa paikan päällä myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
arantila.net

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.