Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Tussi, tempera ja vesiväri

75,00 

Kurssin hinta 395 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Varasto loppu

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 2394 Osastot: , ,

Kuvaus

11.07.2022-16.07.2022

Monipuolinen maalauskurssi vesiliukoisten tekniikoiden ystäville.

Kiinalaista tussimaalausta suomalaisella otteella, helppoja temperatekniikoita ja mehevää vesiväriä.

Oletko hiertänyt itse tussiväriä, valmistanut temperaväriä ja yhdistänyt niitä toisiinsa? Oletko jatkanut vesivärityötä eri tekniikoin? Nyt siihen on mahdollisuus!

Kuvataitelija sekä maalausmateriaalien asiantuntija Markku Arantilan opastamana tutustutaan monipuolisesti erilaisiin maalaustekniikoihin ja niiden ominaisuuksiin sekä rajoja ylittäviin yhdistelmä- ja sekatekniikoihin. Viikon aikana syntyy uusia oivalluksia ja avataan työskentelyyn uusia ilmaisullisia ovia.

Maalataan rennolla otteella ulkona ja sisällä, ilolla ja huumorilla, mielikuvitusta ja löytämisen riemua unohtamatta.

Tarvikelista suunnitellaan hinnaltaan kohtuulliseksi. Kurssiin sisältyvät erikoismateriaalit tulevat järjestäjän puolesta, kuten temperassa tarvittavat pigmentit ja pellavaöljyt.

Työskentely tapahtuu avarassa Ateljeessa ja Ahlmanin kauniissa miljöössä (säävarauksella) nauttien kesäisestä luonnosta.

Opettajana kuvataiteilija Markku Arantila.

 

KOHDERYHMÄ
Kokeilunhaluiset akavarellistit yms. Kurssi soveltuu sekä vasta-alkajille että pidempään harrastaneille ja niille, jotka haluavat laajentaa materiaalitietouttaan.

 

AIKA JA PAIKKA
11.-16.7.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika sijoituu yleensä klo 9-17 välille. Aloituspäivä alkaa lounaalla noin klo 12 ja päätöspäivä päättyy lounaaseen. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 15.6.2022

 

HINTA
Opetuspaketti: 395 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 695/735 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Kurssilaiset saavat ennen kurssin alkua listan mukaan otettavista materiaaleista/välineistä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
arantila.net

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

 

Kurssin ollessa loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijalle täältä!