Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Tule soittamaan bändiin!

75,00 

Kurssin hinta 460 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

8 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 8 0
Päivää
0 8
Tuntia
3 0
Minuuttia
1 0
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2787 Osastot: , ,

Kuvaus

3.7.2023-7.7.2023

Kurssilla yhteismusisoidaan ja nautitaan musiikin mahtavasta voimasta! Kurssi koostuu rytmi-/lauluharjoituksista ja soitettavista biiseistä. Kurssilla tutustutaan bändisoittimiin ja niiden rooleihin bändisoitossa.

Soitettavat laulut voivat olla joko ryhmäläisten tai kurssin ohjaajan ehdottamia. Ryhmän osaamistaso ja musiikilliset valmiudet vaikuttavat ohjelmistovalintoihin, ja kurssin sisällä voidaan jakaa kurssilaisia tasoryhmiin aiemman kokemuksen mukaan.

Kurssi tarjoaa yhdessäsoittamisen ilon sille, joka tapailee instrumenttiaan vain yksin ja antaa lisävauhtia jatkosoitoille. Kurssilla perehdytään bändisoittimien perusteisiin ja eri rooleihin bändisoitossa.

Kouluttajana yhteisömuusikko Kata Lindberg.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on suunnattu 12-17 vuotiaille nuorille. Aiempi soittokokemus omasta instrumentista sekä rytmitaju on eduksi, mutta ei pakollista. Matalan kynnyksen bändissä riittää, että intoa soittamiseen / laulamiseen löytyy.

 

AIKA JA PAIKKA
3.-7.7.2023 klo 9-15.

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 11.6.2023

 

HINTA
460 €, sis. opetus ja lounas.

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ
1. Laulatko/soitatko? Mikä instrumentti ja aiempi kokemus?
2. Mitä toivot saavasi mukaan matkaan bändiviikolta?

Ennakkotehtävän palautus 12.6.2023 mennessä sähköpostitse osoitteella lindbergkata@gmail.com

 

MUUTA
Oma soitin mukaan, jos on.

Ilmoittautuminen vain huoltajan luvalla ja ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava huoltajan yhteystiedot.

Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Kata Lindberg on tamperelainen yhteisömuusikko, joka on työskennellyt musiikin parissa useiden eri ryhmien kanssa. Hän toimii tällä hetkellä bändi-/soitonopettajana yhdenvertaisen taiteen oppilaitoksessa Vimmartissa, musiikinohjaajana Legioonateatterissa sekä kuoronjohtajana ikäihmisten E.N. laula-kuorossa. Tämän lisäksi hän soittaa pianoa Folktrippi -bändissä. Häntä kiinnostaa musiikissa ihmisten erilaiset oppimistavat ja täten hänen mottonaan onkin: ”Musiikki kuuluu kaikille!”

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.