Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Tekstistä romaaniksi

75,00 

Kurssin hinta 445 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Varasto loppu

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 2387 Osastot: , ,

Kuvaus

11.07.2022-16.07.2022

Kurssi on tarkoitettu edistyneemmille kirjoittajille, joilla tekstejä on kertynyt pöytälaatikkoon ja ne ovat saamassa romaanin muodon. Kurssilla perehdytään romaanin rakentamisen keskeisiin kysymyksiin: kerrontaratkaisuihin, rakenteen vaatimuksiin, henkilökuvaukseen, dialogiin. Kurssi soveltuu erinomaisesti jatkokurssiksi proosan perusteet osaavalle. Opetus rakentuu harjoituksista, luennoista, kurssilaisten omien tekstien käsittelystä ja opettajan jokaiselle kurssilaiselle antamasta henkilökohtaisesta ohjauksesta.

Opettajana kirjailija Taija Tuominen.

 

KOHDERYHMÄ
Edistyneemmät kirjoittajat. Kaikki romaanin kirjoittamisesta haaveilevat.

 

AIKA JA PAIKKA
11.-16.7.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä alkaa lounaalla noin klo 12
– klo 9.30-15.30
– päätöspäivä päättyy lounaaseen

Ilmoittautuminen päättyy 15.6.2022.

 

HINTA
Opetuspaketti: 445 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 760/785 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ
Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: Kirjoita romaanin ensimmäinen luku ja/tai suunnitelma romaanistasi. Jos lähetät ennakkotehtävän, se tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua os. opintotoimisto@ahlman.fi.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Taija Tuominen on hämeenlinnalainen kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hänen esikoisteoksensa Tiikerihai (WSOY) ilmestyi vuonna 2000. Kuningaskobra (Tammi) ilmestyi vuonna 2019. Kirjoittajaopas Minusta tulee kirjailija (Kansanvalistusseura) ilmestyi 2013. Tuominen on voittanut vuonna 1992 J.H.Erkon kirjoituskilpailun. Hänet on palkittu mm. Kirjailijayhdistysten Suunta-palkinnolla, Hämeen taidepalkinnolla ja Elämäntarinayhdistyksen Elämänmalja-palkinnolla, hänet on valittu myös vuoden kesäyliopisto-opettajaksi.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

 

Kurssin ollessa loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijalle täältä!