Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Omaelämäkerrallinen kirjoittaminen

75,00 

Kurssin hinta 445 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

5 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 2388 Osastot: , ,

Kuvaus

27.06.2022-02.07.2022

Omaelämäkerrallisen kirjoittamisen kurssilla tutustutaan omaelämäkerrallisen kirjoittamisen mahdollisuuksiin. Kurssilla käsitellään elämäkerran ja muistelmien kirjoittamista, lisäksi käsitellään sitä miten omaelämäkerrallisesta aineistosta voi työstää autofiktiivistä tekstiä, novellia, runoa tai romaania. Kurssilla päästään kaikista kirjoittamisen esteistä eroon ja kirjoittaminen vapautuu

Opettajana kirjailija Taija Tuominen.

 

AIKA JA PAIKKA
27.6.-2.7.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä alkaa lounaalla noin klo 12
– klo 9.30-15.30
– päätöspäivä päättyy lounaaseen

Ilmoittautuminen päättyy 5.6.2022

 

HINTA
Opetuspaketti: 445 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 760/785 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ
Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: kirjoita korkeintaan 10 liuskaa omaelämäkerrallista tekstiä ja/tai suunnitelma kokonaisuudesta. Jos lähetät ennakkotehtävän, se tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua os. opintotoimisto@ahlman.fi.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Taija Tuominen on hämeenlinnalainen kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hänen esikoisteoksensa Tiikerihai (WSOY) ilmestyi vuonna 2000. Kuningaskobra (Tammi) ilmestyi vuonna 2019. Kirjoittajaopas Minusta tulee kirjailija (Kansanvalistusseura) ilmestyi 2013. Tuominen on voittanut vuonna 1992 J.H.Erkon kirjoituskilpailun. Hänet on palkittu mm. Kirjailijayhdistysten Suunta-palkinnolla, Hämeen taidepalkinnolla ja Elämäntarinayhdistyksen Elämänmalja-palkinnolla, hänet on valittu myös vuoden kesäyliopisto-opettajaksi.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.