Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Lempeää virtaa kirjoittamiseen 2.0

75,00 

Kurssin hinta 245 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

5 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 2392 Osastot: , ,

Kuvaus

20.06.2022-23.06.2022

Lempeää virtaa kirjoittamiseen – kurssi 2.0. Uusi versio lempeän kirjoittamisen kurssista on täällä!

Kirjoittaminen on merkityksellistä ja syvästi tyydytystä tuottavaa. Itsekritiikki ja -sensuuri saattavat kuitenkin estää kirjoittamiseen heittäytymisen. Kurssilla kirjoitetaan paljon lyhyitä harjoituksia, joita tukevat teorian ja filosofian ”tietokeitaat”, ts. tietoiskumaiset teemaa syventävät tuokiot. Tehtäviä käydään läpi eri tavoin; osa yhdessä, osa pareittain, osa muutamia esimerkkejä poimien jne.

Osallistujat saavat halutessaan lähettää etukäteen max. kymmenen sivua tekstiä opettajalle, joka antaa siitä yksilöpalautteen. Kurssi ei ole editoiva kurssi, eikä kirjoitettavia tekstejä tutkita hyvä – huono -akselilla. Tavoite on antaa kirjoittajalle vaihtoehtoja ja välineitä tekstin tuottamiseen ja työstämiseen ja saada ”hanat auki”.

Kurssin perusfilosofia pohjautuu kirjoittajaohjaajaguru Natalie Goldbergin ajatteluun – opettajan sovelluksena.

Opettajana kirjailija Niina Hakalahti.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi sopii esimerkiksi aloittelijalle, kertaajalle, kirjoittamisessaan jumiin jääneelle, pitkän tauon jälkeen uudelleen aloittaneelle ja yleensä jokaiselle, joka kaipaa säännöllisyyttä, iloa tai uutta näkökulmaa kirjoittamiseensa – olipa kyse sitten romaanin tai päiväkirjan kirjottamisesta. Kurssi soveltuu hyvin myös sellaiselle kirjoittajalle, joka ei ole varma omasta lajistaan.

 

AIKA JA PAIKKA
20.-23.6.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 13-17 (lounas n. klo 12)
– klo 9 – 16
– päätöspäivä päätty lounaaseen

Ilmoittautuminen päättyy 29.5.2022

 

HINTA
Opetuspaketti: 245 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 435/455 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Niina Hakalahti on kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja ja kirjoittamisen sekatyönainen. Hän on kirjoittanut niin runoa kuin proosaakin, jälkimmäistä sekä lapsille että aikuisille. Aikuisille Hakalahti kirjoittaa myös nimellä Amanda Vaara.

Kaunokirjallisuuden lisäksi hänen tuotantoonsa kuuluu luovan kirjoittamisen harjoituskirja Syön aamupalaksi Eiffel-torneja sekä yhdessä Johanna Hulkon kanssa laadittu Sattumapakka – virikkeitä onnelliselle ajelehtijalle.

Koulutukseltaan Hakalahti on kirjallisuuden maisteri. Lisäksi hän on opiskellut mm. aikuiskasvatusta ja kirjallisuusterapiaa. Luovaa kirjoittamista hän on opettanut reilun kolmen vuosikymmenen aikana muun muassa yliopistoissa, Viita-akatemiassa, Oriveden opistossa sekä kirjoittajayhdistyksissä.

Niina Hakalahti asuu Tampereella. Hänellä on kolme kanaa ja kaksi kissaa. Niinaa ei löydy somesta, mutta kotisivuille löydät täältä: https:/www.niinahakalahti.fi

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.