Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kuvasta sarjaksi: öljy- ja akryylimaalauskurssi – Samuli Heimonen

75,00 

Mikäli kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle tästä!

Kurssin hinta 410 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2768 Osastot: , ,

Kuvaus

26.6.2023-1.7.2023

Tämän kesän Samuli Heimosen maalauskurssilla pohditaan erityisesti miten maalaussarja syntyy. Miten ideoida ja toteuttaa toisiinsa linkittyvien maalauksien sarja?

Kurssilla tehdään nopeita harjoitustöitä, jotka liittyvät maalaustekniikkaan sekä materiaaleihin. Varsinaisen maalaussarjan teoksia työstetään rauhallisemmin ja ajatuksella.

Kurssin alussa pyritään aloittamaan useita teoksia, joita työstetään pitkin kurssia limittäin. Omat aiheet ja teemat ovat tervetulleita, mutta mukaan voi hypätä myös etsimään uusia aiheita ja näkökulmia, joita työstetään limittäin koko kurssin ajan.

Pääasialliset tekniikat ovat akryyli ja öljyvärit. Opetustilana on tilava Ateljee Värinä. Ahlmanin puolesta on tarjolla myös lisämateriaaleja ja tarvikkeita kuten kovalevyä, erilaisia papereita ja värejä. Materiaalimaksu sisältyy kurssihintaan.

 

KOHDERYHMÄ
Jo maalaamisen perustekniikat halittseville ja pidemmälle ehtineille.

 

AIKA JA PAIKKA
26.6.-1.7.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

 

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 13-17 (lounas klo 12.00)
– täydet kurssipäivät klo 9-15/17.00 opettajan johdolla
– päätöspäivä klo 9-12.00 (päättyy lounaaseen)

Ilmoittautuminen päättyy 4.6.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 410 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 730/755 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Lopun kurssimaksun voit maksaa paikan päällä myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
www.samuliheimonen.com

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.