Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kirjoittajan tarot

75,00 

Kurssin hinta 205 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

9 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 2384 Osastot: , ,

Kuvaus

27.06.2022-29.06.2022

Miten tarot-kortit ja kirjoittaminen liittyvät toisiinsa? Monin tavoin! Kurssilla tutustut tarot-korttien symboliikkaan ja opit käyttämään niitä oman kirjoittamisesi apuna. Voit hyödyntää taroteja esimerkiksi henkilöhahmojen luomisessa, tarinan rakentamisessa tai kielikuvien kehittelyssä.

Korttien avulla pääset myös tutkimaan omaa itseäsi, kirjoittajuuttasi ja luovaa prosessiasi. Opit tulkitsemaan korttien kuvia omista lähtökohdistasi.

Tällä kurssilla taroteihin ei suhtauduta ennustusvälineinä tai yliluonnollisina esineinä. Tarotpakka tarjoaa 78 kiehtovaa ja monitulkintaista kuvaa, joita voi käyttää lukuisin tavoin luovassa työssä.

Kurssilla pääset tekemään monipuolisia kirjoitusharjoituksia, keskustelemaan teksteistä ja kirjoittamisesta sekä etsimään omaa tapaasi käyttää taroteja kirjoittamisesi tukena.

Tarvitset kurssille oman tarot-pakan ja sinulle sopivat kirjoitusvälineet. Huomioithan, että ns. oraakkelikortit tai Ukon pakka eivät toimi kurssilla. Kysy tarvittaessa neuvoa kurssin opettajalta.

Opettajana kirjailija ja sanataiteen opettaja Päivi Haanpää.

 

KOHDERYHMÄ
Sinulla ei tarvitse tietää taroteista mitään, ja etenkin ennakkoluulot kannattaa unohtaa. Sinun ei myöskään tarvitse olla kokenut kirjoittaja. Kurssi tarjoaa uusia näkökulmia niin vasta-alkajille kuin pitkään kirjoittaneille.

 

AIKA JA PAIKKA
27.-29.6.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):

– aloituspäivä klo 13-17 (lounas n. klo 12)
– klo 9.30-15.30
– päätöspäivä päättyy noin klo 15.30

Ilmoittautuminen päättyy 5.6.2022.

 

HINTA
Opetuspaketti: 205 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 335/345 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Mikäli kurssin lähiopetus ei ole mahdollista koronaepidemian vuoksi, kurssi toteutetaan verkkokurssina Teams-ympäristössä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

Mikäli kurssin lähiopetus ei ole mahdollista, kurssi joko peruuntuu tai toteutetaan verkkokurssina Teams-ympäristössä, jolloin asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua verkkokurssille. Jos asiakas ei halua osallistua verkkokurssille, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Kirjailija ja sanataiteen opettaja Päivi Haanpää on toiminut kirjallisella kentällä monipuolisesti jo parisenkymmentä vuotta. Hänen omaan tuotantoonsa kuuluu tietokirjoja, näytelmiä ja novelleja. Haanpää on opettanut sanataidetta niin lapsille, nuorille ja aikuisille, vasta-alkajille ja julkaisukynnystä tavoitteleville.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.