Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kirjoittajan Tarot – Päivi Haanpää

75,00 

Kurssin hinta 190 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Tuotetunnus (SKU): 2742 Osastot: , ,

Kuvaus

19.6.2023-21.6.2023

Miten tarot-kortit ja kirjoittaminen liittyvät toisiinsa? Monin tavoin! Kurssilla tutustut tarot-korttien symboliikkaan ja opit käyttämään niitä oman kirjoittamisesi apuna. Voit hyödyntää taroteja esimerkiksi henkilöhahmojen luomisessa, tarinan rakentamisessa tai kielikuvien kehittelyssä.

Korttien avulla pääset myös tutkimaan omaa itseäsi, kirjoittajuuttasi ja luovaa prosessiasi. Opit tulkitsemaan korttien kuvia omista lähtökohdistasi.
Tällä kurssilla taroteihin ei suhtauduta ennustusvälineinä tai yliluonnollisina esineinä. Tarotpakka tarjoaa 78 kiehtovaa ja monitulkintaista kuvaa, joita voi käyttää lukuisin tavoin luovassa työssä.

Sinulla ei tarvitse tietää taroteista mitään, ja etenkin ennakkoluulot kannattaa unohtaa. Sinun ei myöskään tarvitse olla kokenut kirjoittaja. Kurssi tarjoaa uusia näkökulmia niin vasta-alkajille kuin pitkään kirjoittaneille.

Kurssilla pääset tekemään monipuolisia kirjoitusharjoituksia, keskustelemaan teksteistä ja kirjoittamisesta sekä etsimään omaa tapaasi käyttää taroteja kirjoittamisesi tukena.

Tarvitset kurssille oman tarot-pakan ja sinulle sopivat kirjoitusvälineet. Huomioithan, että ns. oraakkelikortit tai Ukon pakka eivät toimi kurssilla. Kysy tarvittaessa neuvoa kurssin opettajalta.

Kouluttajana kirjailija ja sanataiteen opettaja Päivi Haanpää.

 

KOHDERYHMÄ
Kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet. Ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

 

AIKA JA PAIKKA
19.-21.6.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 12-16
– täydet kurssipäivät klo 9.30-16
– päätöspäivä klo 9.30-16

Ilmoittautuminen päättyy 28.5.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 190 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 330/340 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Lopun kurssimaksun voit maksaa paikan päällä myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Kirjailija ja sanataiteen opettaja Päivi Haanpää on toiminut kirjallisella kentällä monipuolisesti jo parisenkymmentä vuotta. Hänen omaan tuotantoonsa kuuluu tietokirjoja, näytelmiä ja novelleja. Haanpää on opettanut sanataidetta niin lapsille, nuorille ja aikuisille, vasta-alkajille ja julkaisukynnystä tavoitteleville.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.