Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kirjoita maailmasi – spekulatiivisen fiktion kurssi – Piia Leino

75,00 

Kurssin hinta 370 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

5 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 0 0
Päivää
1 3
Tuntia
3 7
Minuuttia
4 5
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2746 Osastot: , ,

Kuvaus

26.6.2023-30.6.2023

Kurssilla opimme keinoja, joilla tekstin maailma saadaan uskottavaksi ja eläväksi, ja lukija pidetään otteessa ensimmäiseltä sivulta viimeiselle. Perehdymme mm. maailman rakentamiseen, elävien henkilöhahmojen luontiin ja juonen kuljetukseen. Lisäksi tarkastelemme tunnelman ja huumorin luonnin keinoja.

Kouluttajana kirjailija Piia Leino.

 

KOHDERYHMÄ
Fiktiivisten tekstien, erityisesti spekulatiivisen fiktion kirjoittajat.

 

AIKA JA PAIKKA
26.-30.6.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 12-16 (lounas klo 11 alkaen)
– täydet kurssipäivät klo 9.30-16
– päätöspäivä klo 9.30-16

Ilmoittautuminen päättyy 4.6.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 370 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 630/650 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Lopun kurssimaksun voit maksaa paikan päällä myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ
Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: kirjoita korkeintaan 10 liuskaa spekulatiivista fiktiota tai suunnitelma spefi-kokonaisuudesta. Lähetä ennakkotehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opiskelijapalvelut@ahlman.fi.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Piia Leino on julkaissut viisi romaania, joista neljä sijoittuu lähitulevaisuuteen. Hänen dystopiansa Taivas voitti mm. EU:n kirjallisuuspalkinnon ja Helmet-kirjallisuuspalkinnon. Hänen kirjojensa käännösoikeuksia on myyty kolmeentoista maahan.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.