Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hyvän mielen laululeiri – Hanna Lahtinen

75,00 

Kurssin hinta 220 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

25 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 9 5
Päivää
0 4
Tuntia
0 6
Minuuttia
5 3
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2775 Osastot: , ,

Kuvaus

5.6.2023-8.6.2023

Tervetuloa laulamaan yhdessä innostavassa ja hyvässä seurassa, kauniista ympäristöstä ja hyvästä ruuasta nautiskellen!

Laululeirillä laulamme moniäänisiä kappaleita ja teemme äänenmuodostusharjoituksia. Kurssille ilmoittautuessa voi halutessaan ilmoittaa äänialan (Lisätietoja-kenttä), pakollista se ei ole, stemmat jaetaan kurssin alussa. Tulehan mukaan, yhdessä laulaminen tekee ihmiselle tunnetusti hyvää!

Kouluttajana Hanna Lahtinen.

 

KOHDERYHMÄ
Stemmalauluun jo vähän tutustuneille ihmisille.

 

AIKA JA PAIKKA
5.-8.6.2023, klo 10-16.

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 14.05.2023.

 

HINTA
Opetuspaketti: 220 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 425/440 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Lopun kurssimaksun voit maksaa paikan päällä myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Pop/jaz musiikkipedagogi ja laulunopettaja Hanna Lahtinen on AhlmanEdun musiikkilinjan opettaja, joka luotsaa vankalla kokemuksella pehmein ja varmoin ottein laulun iloihin.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.