Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hedelmäpuiden ja marjapensaiden hoito

150,00 

Hoitoleikataan omenapuita ja marjapensaita kesällä!

13 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 2414 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

21.06.2022-22.06.2022

Hoitoleikataan omenapuita ja marjapensaita kesällä. Kunnostetaan istutusalue ja käytetään erilaisia katteita niillä. Käydään läpi maaperän ravintoverkon perusteet ja tarpeet.

 

AIKA JA PAIKKA
21.-22.6.2022
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
Ti 21.6. klo 17-20
Ke 22.6. klo 9-15

Ilmoittautuminen päättyy 29.5.2022

 

HINTA
Hinta 150 €, sis. opetuksen ja keskiviikkona lounas + iltapäiväkahvi

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista vähintään 14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan koko kurssin hinta. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), palautamme kurssin koko hinnan lukuun ottamatta 50 €:n toimistomaksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, kurssimaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

KOULUTTAJAN ESITTELY
Kurssin vetäjä Kaisa Koskelin on puutarhuri, YAMK hortonomi, maisemasuunnittelija. Rakennetun ympäristön viheralueiden suunnittelun ja kunnossapidon tekijä.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.