Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Havaitse elämäsi tarinat – Petri Tamminen

75,00 

Mikäli kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle tästä!

Kurssin hinta 310 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Tuotetunnus (SKU): 2750 Osastot: , ,

Kuvaus

5.6.2023-8.6.2023

Aihe kannattaa valita asiantuntemuksen kohdalta. Kurssin ensimmäisenä päivänä tutkimme, mitä se luovalle kirjoittajalle tarkoittaa: Millaista on se hiljaisuudessa karttunut pääoma, jonka äärellä kirjoittaja on kiinnostavimmillaan.
Toisena päivä harjoittelemme havainnollisuutta ja kolmantena tarinallisuutta. Päätöspäivän teemana ovat kirkas kieli ja editointi. Nämä otsikot ovat valikoituneet kurssin sisällöksi siksi, että ne ovat tärkeimmät kirjailijatyössä oppimani asiat.
Kurssilla tehdän paljon pieniä harjoituksia ja keskustellaan niistä – ei siksi että harjoitustöitä olisi tärkeä arvottaa vaan siksi että kehittäisimme lukijan tajuamme. Tervetuloa kurssille!

Kouluttajana kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja Petri Tamminen.

 

KOHDERYHMÄ
Kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet.

 

AIKA JA PAIKKA
5.-8.6.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

 

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 12-16 (lounas alkaen klo 11.00)
– täydet kurssipäivät klo 9.30-16
– päätöspäivä klo 9.30-16

Ilmoittautuminen päättyy 14.5.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 310 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 510/525 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Lopun kurssimaksun voit maksaa paikan päällä myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Petri Tamminen on kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.